Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Hloubka duše přináší provokativní psychologický příběh úspěšného reklamního manažera, který měl svůj život i kariéru dosud plně pod kontrolou. Pak ale potkává okouzlující ženu, jež mu otevírá dveře do světa nespoutané vášně a bezstarostné svobody – do světa, který není svázán společenskými konvencemi. Dokonalá moderní fantazie … vášeň a sex, dobývání i únik... žádné vazby, žádné závazky. Vzrušující dobrodružství však muži postupně rozbíjí osobní život a odhaluje hluboce zakořeněné rány z minulosti. Vše vrcholí katarzí plnou pravd a tajemství, kterým ani jeden z dvojice dosud nemusel čelit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Terva 

všechny recenze uživatele

Podstatou vyjímky je, že potvrzuje pravidlo...na Juliana Wrighta ( Jason Clarke ) se sype jeden malér za druhým. Až vám ho začne být líto. Má totiž představovat americký ideál, ale on možná půjde do vězení, je v rozvodovém řízení a chodí z vdanou ženou. To, firmě pro kterou má dělat, nebude moc vonět. Otázka je, zda Julian Wright je vyjímka nebo to pravidlo. A co Michael ( Paz Vega ), vdaná žena co má tak trochu neideální chování ? Stojí za ty nesnáze ? A proč chce číselný kód Wrightovi fotografické laboratoře ? (mimo jiné ten kód je : 31416# ) Lehce erotický a dramatický příběh, který se mně líbil. Hudbu skoponoval Anthony Marinelli a The Graves Brothers. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má k psychologii podobně daleko, jako Rákosníček k Jamesi Bondovi... Spousta pseudofilozofických keců, těžké "trauma" hlavního hrdiny, nejen zahrané do kouta, ale navíc ve výsledku naprosto směšně podané, Španělka, co si řeže žíly a hlásá rovnost, volnost, bratrství, to byl taky veselý příběh. Brand manažer chudák nemůže mít aférky, protože by nedošlo k nové akvizici (!). http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/hloubka-duse.html ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Koukám, že docela rozporuplný film - nemálo jednohvězdičkových i čtyřhvězdičkových hodnocení. Za mě to budou kvalitní tři a půl hvězdy. Z popisu filmu a z jeho úvodu to nejprve vypadá na erotický rejd, ale nakonec se přece jen dostane na vhled do niter hlavních postav, což (alespoň u mě) na závěr filmu vyvolá několik zajímavých otázek týkajících se fungování vztahů. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Film sa snazi byt hlbsim ako v skutocnosti je. Ona s nim hra stale nejake hry, (ako jej aj povedal ), a ma traumu z minulosti. On tiez nie je vyrovnany, tiez ma traumu ale vo vztahu k nej sa chova normalne - dava jej najavo, ze ju chce. Na konci malo dojst k nejakemu uzdraveniu? Chce to byt o velkych emociach, ale je to nepresvedcive. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Džada Pičr Smisová uz vystraja neplechu  i za kamerou. Ono jej nestaci ze hrala v matrixe a kade  - tade, ona sa just musi dotrepat este i za kameru. Chvalaprirode film nezaznamenal ziadny uspech a Dzada ako reziserka stoji za hovno. Dufam, ze uz ostane len pred kamerou, tam mi nevadi, za kamerou mi vadi hodne    :  5 % ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)
  • Ve scéně na hřbitově je vidět náhrobek se jménem Makaveli 1971 - 1996. Tupac Shakur byl velmi blízký přítel režisérky Jady Pinkett Smith, která mu touto scénou vzdala hold. (Terva)
  • Film měl premiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Chicagu na podzim roku 2008. Ocenění se však na festivalu nedočkal. (Terva)

Reklama

Reklama