Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování nízkorozpočtového hororu z roku 2006. Už rok uplynul od zmizení mileneckého páru Nicoly a Jesse. Jessův bratr Tommy, který se vrátil z války, se spolu se svou přítelkyní Marylin a kamarádem Jaredem vypravili zmizelé milence najít. Jejich cesta míří do Kalifornie, kde milenci údajně zmizeli. Cesta je však zavede, stejně jako před rokem Nicol a Jesse, k opuštěnému odpočívadlu. Marylin objevuje podivné WC s hroznými nápisy. TO je ale jen začátek podivnách událostí. Žlutý pickup a karavan s podivnou rodinou na sebe nenechají dlouho čekat... Brzy na to mizí její přítel Tommy a krutá hra se opět rozjíždí... (Lojz@)

(více)

Recenze (64)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na pomezí duchařského hororu a surrealistického příběhu. Kladem je, že se stále něco děje a že stopáž je milosrdně krátká. Podobně jako jednička i tenhle film má jako hlavní motiv ztrestání hříšníků, které ovšem provádí bývalý hříšník. Nějaké to vytržené očíčko, pár hřebů v koleni a vrtání dívčí nožky. To je asi tak všechno. Pobavily scénka s kadibudkou a fakt, že oči buď nebyly nalezeny, nebo jejich likvidace nefungovala. Jako ve většině podobných snímků i zde zmasakrované postavy nakonec pobíhají jako jen lehce znavené laňky. A zatímco kulky duchovi neublíží, tak on vás může vzít po hlavě... ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Ráda si to dělám robertkem. Napsala jsem si na něj tvoje jméno.“ Několik dní před natáčením: Tady na papír napíšu pravidla, kterými se budeme řídit. Nebudeme dělat z diváků idioty, budeme ctít napětí, vybudujeme nějakou tu atmosféru, postavám dáme do úst slušné dialogy, pohlídáme si tempo, přijdeme s něčím trochu jiným a pokusíme se natočit něco alespoň trochu ucházejícího. Souhlasíte všichni? – O pár dní později.. Tak jsem rád, že jsme se tu všichni v první natáčecí den sešli, jsem přesvědčený, že hororoví fandové nám budou zobat z ruky. Jen si ještě vezmu ten papír, kde jsem všechno sepsal. Sakra, kde ho mám, ani v druhé kapse není, to je divný. No, nic, beztak tam byly samé nepodstatné věci!! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele LD je pěkně mimo mísu, první díl jsem zatím neviděl a neměl jsem žádný problém pochopit tenhle druhej díl. Mám rád horory typu Stopař či Jízda do pekel. Tohle bylo sice slabší ale dalo seto. Nelze očekávat nějaké dobré scény či herce. Ale film má celkem dobrý drive, takže jsem se u něj moc nenudil. Jen jsem měl občas problém u některý scén, přišly mi zbytečně směšné či natahované(viz. většina scén s Railsbackem). Nicméně jsem se poměrně bavil, a jedničku zkouknu co nejdřív. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to viac ako zaujímavo.Tu konečne bolo vysvetlene,čo je zač ten psychopat aj tá rodina v karavane.Tu sa ešte viacej prelína Exploitation s Ghost hororom.A tak tu neviete čo je realita a čo už je ducharska záležitosť.Preto tento film tiež doplatil na jeho prekombinovanosti,lebo je to ešte vo vyšších dávkach ako v jednotke.Aj narážky na Saw sú tu zreteľne,ale ani tento film sa neubránil nelogickým chovaniam postáv.Zase krvavé,drsné a s neskutočne prijebaným záverom do tej doby som uvažoval o 4* a to nezmyselné finále ma utvrdilo v tom že tvorcovia ani sami nevedia čo točia.Ničím neprevisuje jednotku a to je škoda lebo našliapnuté to u mňa mal dobré tak škoda. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nesmyslnost bez děje a nápadu. Jen pár nechutností a jedny holé kozy. Zřejmě si filmaři mysleli, že to stačí, aby nalákali nějaké diváky. Já jen dodávám.. "Ne, opravdu to nestačí". Vsadit na první díl, který stál patrně také za hovno a snažit se vodu přeměnit na víno, to byl opravdu příliš velký krajíc i pro tak tupý žánr, jakým jsou v dnešní době horory. 20% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama