Reklama

Reklama

Sněhová nadílka

Trailer

VOD (1)

Když špatně instruovaný poslíček nechtěně doručí zásilku ukrývající cihly kokainu na špatnou adresu, začne zoufalé hledání a boj o zpackanou dodávku mezi rozzuřeným dealerem, který ji poslal, vystrašenými příjemci, kteří jí neobdrželi, a vychytralými náhodnými adresáty zásilky, kteří jí míní prodat sami. Čas běží a na zásilku si brousí zuby všichni... (Filmbox)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

Joll 

všechny recenze uživatele

Pohodová krimikomedie, nenadchne ale ani nezamrzí ten čas u ní strávený. Jediný co mě vytáčí a alespoň v mých očích to shazuje úroveň zábavy je že jde zase jen o čistě černoškej film, kam se kouknete samej černej a sem tam portorikánec, bělocha nezahlídnete snad ani jako komparz!! ne že bych měl něco proti černejm, jen mi nejde do hlavy proč tohle dělaj?? Je to dost nereálný a nejsem si vědom, že by se naoplátku točili filmy z new yorku nebo kterýhokoliv jinýho města v Americe kde by nešlo černocha ani jen zahlídnout, nějak mi tento trend uniká a docela by mě zajímalo jak se takovej nigga movie vlastně vytváří, to sponzoři a produkce a režisér a všichni maj ve smlouvě že tam nesmí bejt vidět běloch?? Se divím, že v takové vopičárně jako je USA to ještě nikdo právně nenapadl :D Každopádně i když jde o Nigga movie, jenž je většinou druhem humoru mně trošku vzdálenější je to pořád vcelku povedenej filmík, kterej mě vcelku příjemně překvapil. 65% ()

Mincek 

všechny recenze uživatele

Mix cernoskej komedie s gangsterkou, kde sa vsetko pokasle ako v Ritchieho kultovom Zbal Prachy a vypadni ;) Vyber hercov bol absolutne koser, stopaz idealna, vsetko vsak kazi jednoduchy a miestami hlupucky scenar. Na zabitie nudy idealna volba, ktora pobavi hlavne zhulenymi 8) ale aj "nezhulenymi" dialogmi a sem tam dobrou scenou. Zbal prachy a vypadni in Black sa nekona, ale ako cernosky klon na zabitie nudy uplne postaci ;) Yasmin Deliz je ukrutne HOT 8) ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Benny má rád filmy od Ritchieho a tak si řekl, že to taky zkusí. Bohužel nenašel dobrý scénář, tak vzal tu nejjednodušší historku a trochu ji po šmodrchal, aby vypadala, jako že na to má - nemá! Navíc Benny je zcela bez tvůrčí kreativity, takže vás nečeká žádný nápaditý střih, klipové hrátky, nebo zajímavý vizuál (pár kamerových nájezdů není styl). S humorem se ve scénáři potkáte asi tak často jako s výhrou ve sportce, akční koordinátor na place taky nebyl, protože slabší závěrečnou přestřelku už jsem dlouho neviděl a o závěrečném vyústění škoda mluvit (kdyby ho tvůrci napsali černě na bílé pozadí, mělo by to věší drive!). Vyhulený trouba donese zásilku na špatnou adresu a způsobí tak spoustu problémů nejenom sobě... 30% ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli to ma bejt komedie nebo gangsterka nebo co. Tyhle černošský slátaniny bez špetky nápadu nejsou pro mě. Tváří se to jako Sbal prachy a vypadni, jenže děj je tak jednoduchej že to je spiš jen na oko. Drogy zbraně peníze 0 bělochů takhle bych to shrnul. Jediný plus je krásná Yasmin Deliz jako Chita ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Bláznivá černošská komedie gangů, které obchodují s drogami. Oba tábory znepřátelí jeden zhulenej pošťák, když si splete adresu důležitého balíčku. Postará se tak o zápletku celého filmu. Na komedii mi to přišlo až moc drsné a málo vtipné. I když nějaké hlášky se ve filmu našly, dávám průměrných 50%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "Express". (m.a.t.o.)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 193krát, což je 2,23krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Režiséra Bennyho Booma možno vo filme uvidieť ako chlapíka, ktorý vycháza z výťahu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama