Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (1 150)

plakát

Nejhorší člověk na světě (2021) 

Silný příběh ve kterém vyčnívá hlavní herecké duo Renate Reinsve a Andres Danielsen Lie. Mnoho situací ze života dá člověku do hlavy i věci k zamyšlení. Děj nepospíchá někam rychle dopředu, ale velmi dobře pracuje s detailem. Hodnotím za čtyři hvězdy, 75%.

plakát

Probuzení (2007) 

Film utekl velmi rychle, na diváka čekalo mnoho překvapení a příběh byl celkově velmi silný. Dávám 75%, slabší 4 hvězdy.

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Úžasný dokument o mistru Beckhamovi, který nastiňuje jeho problémy osobní, rodinné i ve fotbale. Nikdo si neumíme představit, co musel vydržet a zvládnout a v mnoho případech zareagoval ještě tak, jak by nikdo z nás pozitivně nezareagoval. Líbílo se mi všechno - děj, kamera, zajímavosti, hosté, že se dlouho nestálo na místě, prostě dokument na 5 hvězd - 93%.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Tak nějak si neumím s hodnocením poradit. Místy trapné, amatérské, fádní, místy vtipné, promyšlené a inspirující. Asi by se hlavní gró filmu dalo shrnout do 15 minut, ale Kazma chtěl udělal film, který vyprodá kina a to se mu podařilo. Za to obrovský obdiv. Filmu dávám 40% - dvě hvězdy.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Zajímavá podívaná plná hereckých es, která se táhne na tři hodiny mi vcelku utekla rychle. I přesto, že není v ději moc akce, divák se nenudí a skvělý střih ho udrží v pozoru. V hlavní roli exceluje známý Peaky Blinder Cillian Murphy. Chválím i filmové prostředí či dobové vybavení. Oppenheimer mě bavil, ale k pěti hvězdám mi něco chybělo - 82%.

plakát

Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now (2023) 

Samozřejmě zpěváka Lewise Capadliho znám, má úžasný hlas i krásné písničky, ale vůbec jsem netušil o jeho psychické nemoci, ani o tom jaký je to originální kolík. Líbilo se mi, kolik nám všem toho ukázal a pověděl. Dávám slabší 4 hvězdy - 75%.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Skvělý dokument o jednom úžasném chlápkovi, který měl různé sny, za kterými si tvrdě šel a dokázal to. Určitě stojí za zhlédnutí!

plakát

Mark Cavendish: Nikdy není konec (2023) 

Jeden z mých oblíbených cyklistů nechal diváky nahlédnout do svého světa, který nebyl vždy ideální, jak by se mohlo zdát. Jsem rád, že Mark ukázal, že je taky jen člověk, který má právo na to mít fyzické i psychické problémy a nebál se o nich mluvit. Dokument je poutavě udělán a já mu dávám 75%, slabší čtyři hvězdy.

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Na to, že nejsem fanouškem tohoto extrémního sportu, tak mě dokument opravdu vzal a ohromil. Úžasné záběry hlavně z podmořského světa, neskutečné výkony potapěčů, kteří dle mého každým ponorem riskují život, a zajímavé životní příběhy. Nejhlubšímu nádechu dávám čtyři hvězdy - 80%.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Příjemná oddychovka, která se snaží na nic nehrát a nabízet divákovi nestandardní životní okamžiky, které se ale mohou stát. Nejvíce chválím v hlavní roli skvělou Jennifer Lawrence.