Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alex Wurman: 1. The Donaldson's Experience ,2. Cheese Poster ,3. Canada ,4. Strawberry Charleston Chew ,5. It's Pepsi's World ,6. Quiet House ,7. Around The Store ,8. A Series Of Bad Choices ,9. The Company Picnic ,10. Welner's Coming ,11. One Week Lot! ,12. Maybe I Don't Belong Here ,13. Inside Is Cool, Outside Sucks ,14. Mace Apology Speech ,15. Seven Seas ____!!!! ,16. Hardy's Powdered Hand ,17. Blapples ,18. Fight Dance ,19. Masculari Horriblus ,20. I Am Peanuts ,21. Congrats To You Too! ,22. Four Handed Promotion, ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý naprosto civilní film. V podstatě se celou dobu nic neděje, resp. film není natočen tak, že by se o něco jednalo. Děj prostě plyne. Ale je to takové příjemné pokoukání - nenudí to, ani to nějak nebaví. jen tak koukáte a jste v pohodě. Je tady pár fakt dobrých joků, kdy jsem se smál na celé kolo - je jich asi 6 myslím. Jinak prostě pohoda. Dokážu si představit, jak by se na toto téma dala natočit šílená komedie. Nicméně, musela by se natočit s rozmyslem a ne nějak infantilně. Ale todle bylo prostě na pohodu. Žáden zázrak, ale žádné zklamání. Howgh! ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jen doufám, že tenhle film u nás nepůjde do kin. Byl by to totiž logický propadák. "Povýšení" je totiž přesně ta část americké kinematografie o americké kultuře, která v tuzemsku nemůže a ještě dlouho nenalezne porozumění (nemyslím porozumění coby souhlas, jen prosté pochopení). Věřím, že kdo někdy pracoval u firmy jako je Philip Morris nebo prostě větší obchodní řetězec (Tesco, Ahold, bývalý Carrefour apod), je o něco blíž možnosti nalézt porozumění k Promotion. Takhle to totiž funguje už i u nás, onen z vojenské služby známý "zákon padajícího hovna", transformovaný podnikatelským sektorem pod heslem "keep smiling, customers are approaching", jenomže to zná zatím jen zvětšující se "pár" zasvěcených, kdežto v kapitalistické Americe jsou podobné "job affairs" už dávno zakořeněné. Přeci jen, v Česku jsme ještě pořád děti JEDNOTY.____V žánru se někdo opravdu pořádně sekl, drama je blíž pravdě, tragikomedie asi nejblíž (a tragikomediím se zpravidla nesmějeme!).____Seann William Scott, herec známý především odrůstajícímu světu teenegarů jako Steve Stifler, se v Promotion rozhodně nedočká oskarového ocenění, ale jeho výkon není zlý, ovšem do role Douga Staubera se moc nehodil. John C. Reilly je naproti tomu jako neúspěšný asistent asistenta a bývalý motorkář a la Hells Angels perfektní. ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

85 minut jsem čekal na to, kdy už na mě Scott a Reilly vybalí skvělé komediální frky a ... najednou byl konec, kde nic tu nic, ani jedna šlupka, lehké pousmání, nothing, naprosto zbytečnej film o ničem. Film s podobnou tématikou a mnohem, mnohem lepším zpracováním je Employee of the Month, pokud chcete koukat na komedii z prostředí supermarketu, pusťte si raději ten, tam nehrozí že se unudíte k smrti! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

No, vzhledem k tomu, že jsem film dokoukal, tak to úplně blbý nebylo, ale skutečně nevím, co si o tom mám myslet. Příběh je naprosto postavený na hlavu, řekl bych, že by to měla být komedie, ale k smíchu to není vůbec. Spíš k pláči, že někdo ze sebe může nechat dělat idiota a nechat se ponižovat. Já bych jim tu práci okamžitě hodil na hlavu a šel dělat popeláře. No asi nejsem ten správnej manažer do suprmarketu. 50% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama