Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (305)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Akurát je škoda, že tak skvelé lakačky (to už bolo dávno, čo som sa po vzhliadnutí prechádzajúci sa po byte v noci "bál" chodiť) a so sfilmovanými halucináciami sú zahrnuté vo fakt debilných dialógoch. Tohto sa mal ujať niekto iný, z inej škály pohľadu na veci a niekto skúsenejší a zahrňujúci viac hlbšej príbehovosti. Niekto, kto by vytvoril symbióznejšie spojenie ťažkej drámy s veľkým kúskom strašidelných scén. Ale hovorím, nalakať sa dá fakt všade, aj keď sa vám hlava točí od slabučkých dejových buniek. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Rozhodně více než průměrný horor, od jistého okamžiku jsem se bála i mrknout (kdo viděl pochopí) a jediné, co mi osobně trochu vadilo a kde jsem neviděla smysl, bylo to onemocnění rakovinou, nebo spíše bylo mi trochu proti srsti, že hlavní postava vídá duchy, protože má sama na kahánku. Ale to je vedlejší, jinak je Haunting in Connecticut přímočará záležitost, kterou si užijete od začátku do konce, a pokud bydlíte v paneláku, blahořečíte tomu, že před spaním nemusíte kontrolovat ani sklep, ani půdu, ani nic jiného.. vlastně zůstanete pouze sedět v obýváku ve stejné pozici, než se dalšího dne rozední ;-). ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dobře je to rozjeté, má to pár zajímavých prvků které do americké duchařiny vpouští trochu čerstvého vzduchu a ještě to nestihlo úplně zklouznout do sraček aktuálního duchařského mainstreamu..... Ve výsledku to bylo docela fajn a i přesto, že to sem tam zasmrdělo kokotinou z toho mám dojem spíše pozitivní. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Film se sice hned na začátku snaží upoutat hláškou, že to je podle skutečný události, ale záhy je celkem jasný, že to je celý přikrášlený a přehnaný až hanba. Jinak příběh se vyvíjí tak nějak typicky pro tyhle horory s mysteriózníma barákama, ale je zpracovanej značně nudícím způsobem a nemá moc co novýho přidat a ani se o to vlastně nesnaží, posléze je ještě vyvinut pokus to zachránit jakýms takýms napínavějším finále, ale to taky za moc nestojí a celá pointa je za prvé dementní a za druhý příšerně ohraná, takže tvůrci můžou být vůbec rádi, že sem to dokoukal, protože to je fakt slaboučký a nudící ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

*** a půl. Snímek přichází s osvědčenou hororovou klasikou v podobě "Inspired by a true story" starého domu s děsivou minulostí, jejichž hrůzy a tajemství musí hlavní hrdina postupně začít odhalovat. Námět příběhu je zajímavý a je nápaditě a působivě zpracován. Herci, včetně hlavního představitele, sympatického Kyla Gallnera, své postavy ztvárnili přesvědčivě. Spousta scén je opravdu povedených, např. vytírání podlahy nebo promáčklá zeď. Také se dočkáme spousty lekaček, které jsou však vyváženy rozrůstajícím se příběhem a stupňujícím se dějem. Působivá pro mě byla závěrečná, ohnivá, scéna. Pár momentů mi přišlo lehce přehnaných, ale to je jen malá trhlina, v mém více než kladném celkovém dojmu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Báseň, ktorú Matt (Kyle Gallner) recituje pri spomienke na "knihu z detstva s podivnými obrázkami", sa skladá v skutočnosti z dvoch častí. Prvou je úryvok básne W. H. Mearnsa publikovanej v roku 1922 pod názvom "Antigonish". Druhou je stará ľudová anglická riekanka, známa pod názvom "Two dead boys poem". (ČSFD)
  • Když jsou Matt (Kyle Gallner) a reverend (Elias Koteas) v ústavu, sledují režisérovu prvotinu Ward 13 (2003). (Campbell)
  • Tento příběh se poprvé objevil v románu "In A Dark Place: The Story of a True Haunting", jehož autorem je Ray Garton. (Chatterer)

Reklama

Reklama