Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak i Adkins je dalším bílým co se sere do řemesla žlutým. Nicméně je v tom ninja munduru k sežrání! Je nekompromisní a s nikým se nesere! Lahůdkou byla scénka, kdy si Casey partičku dvaceti bouchačů porozhazuje do všech částí místnosti. Skvělý představení bylo i v metru. Závěrečnej pamlsek týhle řežby, kdy si jako jeho bílej ninja předchůdce Michael Dudikoff stoupne tváří v tvář černýmu ninjovi, je jen sladkou tečkou této akční palby. 70% ()

imf 

všechny recenze uživatele

Viz ninja Adrian. Prkennost hercu ve vsech rolich je ukazkova, stejne jako snaha scenare jit rychle na vec a odbyt postavy cernobilymi motivacemi. Jenze bez toho nanosu nostalgie, se kterym i dnes sledujeme osmdesatkove a devadesatkove filmy to nejak nefunguje. A jakkoliv Scott Adkins predvadi mnohem vetsi magii nez sveho casu David Dudikoff, uz jsme - bohuzel - trochu chytrejsi a dospelejsi. Nicmene porad nejak doufam, ze ta dnesni mladez (12-13) mu to sezere i s navijakem, at uz pujde o Ninju nebo treba Tournament. Skoro se mi chce dat extra hvezdicku za to, ze tohle existuje bok po boku seagalovek, lundgrenovek a vandammovek. Ukazuje se totiz, ze to jde. Za male penize, s malymi ambicemi, ale velkym srdcem. A ted me omluvte, jdu si pustit Ninja Commando. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi ľúbi scéna, kde jeden týpek čo naháňa hlavné duo hovorí nezabíjajte ju chcem ju živú a pritom po nich strieľa on aj ostatný :-).No ale už k filmu, prekvapilo ma akú kravinu dokázal po dobrom Undisputed II Isaac Florentine natočiť.Film obsahuje cool zábery, kopec akcií ale aj nezmyslov.Skratka nie je to dobrý film ale pozerať sa to dá.Isaac Florentine možno natočil trošku sračku ale treba uznať, že akcie vie a vyzerajú neskutočne cool aj so Scottom Adkinsom. 50% - 2* ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Bez problemov dopozeratelny film:) Pravdaze ako to uz byva zvykom v tomot zanri tak nejaky oreoracovany dej sa tam neda ocakavat a vsetko je stavane na bojovych scenach plus vsetko s tym spojene. Krvy je dost a body count je celkom vysoky. Pravdaze na Ong-bak Tnyho Ya sa to vobec nechyta. Lepsie 2 hviezdy....chvilu som uvazoval aj o 3...ale 2 budu musiet stacit. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Nejprve si ujasněme jednu věc! Toto je žánrový film. Pokud na něj půjdete s tím, že se budete dívat na nějaké komorní drama typu "Kmotr", pak budete zklamáni. Scott Adkins v roli ninji Caseyho podává skvělý výkon, a ještě více si upevňuje pozici akčního hrdiny. Pohyby, které tenhle chlapík umí, jsou jako z jiného světa. Příběh je celkem jednoduchý. Amerického sirotka se ujal mistr bojových umění a vychoval z něj nelítostného ninju. Bojové scény jsou z velké části skvěle provedené. Cujoši Ihara je skutečným objevem tohoto filmu. Tenhle chlapík by měl dostat nějakou stálou práci. Také se mi líbí, že je film silně oldschoolově natočený a připomíná ninjovské filmy z 80. let. A teď ty špatné věci... Krev z C.G.I. byla v některých částech super, ale v jiných zase přehnaná. Klouzání s křídly mohli vynechat. V soubojích s meči to C.G.I. už trochu přeháněli. Také mě zklamala postava Namiko. Na současné ženy v akčních filmech byla příliš křehká. Ano, je tam pár kýčovitých hlášek, ale to je součást zábavy těchto filmů. Ve výsledku je to mnohem lepší film než "Ninja Assassin" a byl natočen za zlomek nákladů. Pokud jste příznivci martial arts a filmy s ninji, pak je to film pro vás. Doufám, že se dočkáme více takových filmů, protože tenhle film mi po celou dobu pěkně rozproudil krev v žilách. /70%/ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama