Reklama

Reklama

Tyson

Trailer

Obsahy(1)

Rozhovory, archivní záběry a fotografie nabízí dokument o jednom z nejúspěšnějších sportovců všech dob. Mike Tyson je legendární boxer, který dokázal spojit pásy všech tří boxerských organizací. Jeho život byl ale také plný skandálů. V pouhých třinácti letech měl na kontě neuvěřitelných 37 zatčení. Dokument mapuje život tohoto boxera nejen v ringu. Mimo šampióna se v tomto snímku objeví legendární trenér Cus D´Amato, Evander Holyfield a další boxerské legendy. (Cliff Booth)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument. Mike je buď tak dobrý herec, nebo prostě člověk který má city. Při slovech o Cusi D'Amatovi se mu drali slzy do očí, při popisování excesu s ukousnutým uchem přiznal že mu hráblo z toho že Holyfield nebojoval fér a 2x ho udeřil hlavou. Přiznává také že poslední zápasy už byli jen pro peníze, byl z formy a bez chuti. Znévažil box. Každopádně Mike Tyson je podle mě největší boxer všech dob!! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle natočil dokument pekař z Horní Dolní, asi by těžko dosáhl červeného hodnocení. Mě osobně dost vadila forma dokumentu, kdy se obrazovka rozdělí na třetiny a 3 Mikeové mluví jeden přes druhého. Co tímhle Toback jako zamýšlel? Tyson má u mě ale body za to, že ikdyž je trochu pomalejší (mimo ring) tak naprosto otevřeně mluví o svých průserech a na rovinu řekne, že to podělal. Ne všechno jsem mu sice věřil, ale přinejmenším mě donutil o jeho životě zapřemýšlet a nemít ho za arogantního analfabeta (to bylo asi také hlavním poselstvím dokumentu, takže v tom případě splnil snímek svůj účel dokonale). Ale ta forma snímku mi absolutně nesedla. Takže tak. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Hodně otevřená zpověď smutného člověka který nevěří lidem ani sám sobě.Na prostředí z kterého pochází je přemýšlivý a občas se dopustí myšlenky kterou by mu mohli mnozí závidět. ............" Co neumím je zacházet s penězi buď jich mám hrozně moc a nebo žádné ".....Odhad je že vydělal přes půl miliardy USD,a o ty zase přišel ... ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Jediný dokument, který si dám do mé TOP 10! Já Tysona prostě zbožnuju (jako boxera i jako člověka -tu jeho skrytá povaha-, teda alespoň podle toho co o něm vím). Dokument senzačně natočený plný samých emocí. Pohled na člověka "stroj v ringu". Zvíře, které ale v sobě skrývá hrozně moc strachu, pochybností a nenávisti. Prostě Mike je podle mě nejlepší boxer v historii a současnou "nepřemožitelnou" těžkou váhu Kličky by rozbil oba během tří kol. To je IRON MIKE TYSON! -jen škoda, že se nezmiňoval o legendárním trenérovi jménem Teddy Atlas. Ale chápu, nerozešli se moc v dobrém :). 98%!! PS: R.I.P Tysons daughter ()

cab 

všechny recenze uživatele

Skvele podany zivotni pribeh padu a vzestupu svetove zname hvezdy boxerskych ringu (Mike Tyson). Nektere pasaze, kde se snazi poukazat, ze si je vedom svych chyb a ze neni takove bezpaterni zvire, ale jen slavou a penezi zmitany chlapec ve velkem zmatenem svete, kde se nikomu neda verit, mu uplne neverim, ale lidskou tvar milujiciho otce proc ne. Rozhodne dobry sportovni dokument. 80% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Cus D´Amato trénoval kromě Mika Tysona i Josého Torrese a Floyda Pattersona. Všichni tři se stali mistry světa ve svých váhových kategoriích. (kwaicheng)
  • Mike Tyson se stal v roce 1986 ve věku 20 let a 145 dní nejmladším profesionálním mistrem světa těžké váhy v historii. (kwaicheng)
  • V roce 1987 Tyson sjednotil pásy organizací IBF, WBC a WBA a získal tak titul tzv. "Undisputed Heavyweight Champion", o který přišel první prohrou ve své profesionální kariéře v roce 1990. (kwaicheng)

Reklama

Reklama