Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolph je zpatky to musi bejt jasny kazdymu ja i jako jeho zarytej fanda sledoval z hruzou nektery jeho rezijni pociny ale tohle ja comeback jako prase nesnazi se to bejt zbytecne slozity za doprovodu rizny muziky vsechno odsejpa Ludgren mlati teroristy kytarama pres hlavu reze do bubnu a hlaskuje jak o zivot tohle mi zacina pripominat stary dobry casy a zatim co Seagal a Vandamme se topi v zumpe a Stallone nebo Willis v prumeru Dolphino hlasi navrat do prvni ligy pravda ja ho mozna az nekriticky zeru ale tohle byla proste pecka ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti filmu Direct Contact, ktorý bol tak zlý až bol zábavný, je tento film len nudne zlý. Prestreliek je v druhej polovici filmu relatívne dosť, ale sú úboho natočené. Kamera sa trasie hore dole a zároveň neustále pohybuje do strán. Proste sa na to nepríjemne pozerá jak vo filmoch od packala megatona. Lundgren je síce snaživý, ale ako režisér nemá vôbec talent. Jediné čím zaujme, je miera brutality na ktorú Lundgren vsadil všetko. Takže sa dočkáme riadne čvachtavých zásahov a brutálnych podrezaní nepriateľa. Príbeh je milióta variácia na Die Hard koncept. Vzhľadom na rozpočet film nevyzerá zle a amatérsky ako je zvykom v DTV filmoch z roku 2020, ale akcia je stereotypná nuda. pobehuje sa po chodbách a občas nastane neprehľadná prestrelka. Lundgrenova postava je dosť nesympatická, záporák smiešny a vedľajsie postavy nezaujímavé. Jednoducho film sklamal po každej stránke a nebavil ma ani na druhý pokus. Mal som veriť svojmu komentáru, že je to strata času. 2/10. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Lundgrenovka bez hjediného karate kopu? Dolph je trochu s formy. Ale stále lepšie ako väčšina chlapov po 50. A v lepšej forme ako Seagal keď bol o 10 rokov mladší. Inak je film trvdý priemer. Strieľa sa dosť ale bitky sú slabé a je ich ako šafránu. Aspoň, že Lundgren má pár hustých a jasne ironických hlášok. Film si natočil pre zábavu a uvedomuje si ako je t osračka takže to berie s nadhľadom. A to je dobre. 50%. V tomto filme to nevyzerá na 4. čierny pás, na ktorý vraj tvrdo trénuje. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Na filmy z Dolphem Lundgrenem jsem se dobrých posledních deset let nedíval, protože mi přišly jako strašný sračky. Nicméně po Postradaletných jsem si řekl, že se na něco od něho podívám. A jsem celkem rád, že jsem si vybral právě tento film. Není to nic moc extra, jen klasická bouchačka, kterých jsme viděli už požehnaně, ale líbilo se mi to víc, než nějaký Dolphovy filmy, co jsem viděl před několika lety. Co mě upoutalo, byl cover, kde má Dolph cool výraz. A začátek tomu i napovídal, byl skvěle rozjetej a rozhodně zajímavý bylo ho pozorovat jak to buší do bubnů. Prostě stará dobrá zábavička jako v devadesátých letech. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Ruské zpravodajské služby a speciální jednotky, včetně ochranky na tom už musí být hodně bledě, když je musí zachraňovat americký mariňák. Nebude ten režisér praštěný? Teda bez urážky, narad používám tyto narážky vůči konkrétním lidem, ale pokud někdo uráží diváka, tak musí očekávat adekvátní odpověď. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)

Reklama

Reklama