Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

molcan2 

všechny recenze uživatele

Doporučujem tento film, má veľmi originálny tón a formu, ktora sa teraz len tak nevidí, a darí sa mu vytvarať sám seba, okrem dvoch Hollywoodských scén, a celkom posraných žánrových scén (kto videl Chrysalis, vie o čom hovorím!) Viac než to: ak ste fanúšikmi grafických a umeleckých filmov ako Stalker, Kocka, Pi, Le Bunker De La Dernière Rafale alebo filmy Guya Maddina potom si ho určite pozrite! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vcelku dobré hororové sci-fi připomínající na jedné straně vynikající Pandorum - vizuálem, mutanty, temnou atmosférou plnou slizu, špíny a smrti v rozdapajícím se postindustriálním prostředí klaustrofobických chodeb, a na druhé straně připomínající počítačové hry - zejména stylem narace kdy se divák, stejně jako zmatený hlavní hrdina bez paměti, probouzí v neznámém prostředí a postupně se po úrovních propracovává z hlubin nevědomosti k povrchu... a překvapivé pravdě. Pro běžně "normálního" diváka zřejmě ne příliš stravitelné, ale milovník divných sci-fi béček (Pandorum, Kostka) či japanoindustriálních psychofilmů (Tetsuo, Gusha no bindume) bude ve svém živlu. 7/10 ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Chceš vědět jak vyrobit zaručeně nejedlý hororový eintopf? Smíchej Kostku s Legendou, strč tam něco z Resident Evil 1 a pro jistotu tomu dej look Vetřelce 3, jako "originalní bonus přihoď mudrujícého architekta toho celého bludiště a dej to pak k promíchání masochistickému frantíkovi. A tradáááá je tu Eden Log. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dalsi zvlastny film od Frantikov, ale je ovela lepsi ako dalsi cudesny film Dante 01. Tento ma ako tak zaujal dejom co za tym stromom vsetko je a nakoniec z toho aj tak vzniklo mensie psycho, ktore malo ako taku pointu. Film sa pocas celeho deja odohrava v ponurom prostredi, kde nie je prilis moc svetla. Vsakovake bizarne miestnosti s roznym bordelom po stenach a na zemi to robi este viac divnym ake to cele je v tomto chaos - filme. Obcas vo filme pocut vykriky niecoho nepoznaneho, ktore po case ukazali co za tym stoji. V podivnych chodbach tiez pobehuju mutanty, ktory maju cudesne hlavy od nakazenia zo stromu - cudaka:) Kde na taketo filmy chodia Francuzi? Oni sa fakt musia nudit, ked vytvaraju taketo rozne hybridy, ktore su dost zauzlene a clovek ma potom z toho vsetkeho chaos v hlave co kde je a kde vlastne sa ta osoba nachadza. Totalne zamotany puzzle, kde spinavy Tolbiac, ktory az na konci filmu prisiel na svoje meno sa potuluje tymto labyrintom neupratanych a spinavych lokalitach korenov stromu plneho nevysvetlitelnych zahad. Koniec filmu aj ukazal povrch zeme a znova v tme, ako aj cely film. ()

Morico odpad!

všechny recenze uživatele

Díky tomuto filmu jsem promarnil asi 80 minut svého života. Tváří se to velmi umělecky a těžké k pochopení, nic k pochopení na tom ale není, je to totální ujetá srajda, kterou by se dalo mučit. Je to doposud jediný film, který mě cca od 2/3 donutil dokoukat se ve dvojnásobném zrychlení a i tak jsem o nic nepřišel jelikož 90% veškerých dialogů můžete vidět již behem 2 minutového traileru! Uvažoval jsem o jedné * za audio-vizuální stránku, která je velmi dobrá, ale film mě tak iritoval, že si ji nezasloužil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno