Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

HAL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vcelku dobré hororové sci-fi připomínající na jedné straně vynikající Pandorum - vizuálem, mutanty, temnou atmosférou plnou slizu, špíny a smrti v rozdapajícím se postindustriálním prostředí klaustrofobických chodeb, a na druhé straně připomínající počítačové hry - zejména stylem narace kdy se divák, stejně jako zmatený hlavní hrdina bez paměti, probouzí v neznámém prostředí a postupně se po úrovních propracovává z hlubin nevědomosti k povrchu... a překvapivé pravdě. Pro běžně "normálního" diváka zřejmě ne příliš stravitelné, ale milovník divných sci-fi béček (Pandorum, Kostka) či japanoindustriálních psychofilmů (Tetsuo, Gusha no bindume) bude ve svém živlu. 7/10 ()

illy.cz 

všechny recenze uživatele

Vyhněte se tomuto filmu obloukem..jako už po několikáté jsem se nechal nachytat atraktivním obalem DVD a dopadlo to špatně.. už po půl hodině jsem se modlil, aby to už skončilo, ale ono pořád nic..navíc se v těch jeskyních skoro nic zajímavého neděje a hlavní hrdina je zoufale nesympatický..nudný a nezáživný škvár ()

Reklama

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Zamýšlel jsem se nad * za nápad, který mne k tomuto filmu přivedl i přes nevalné kritiky uživatelů ČSFD. Možná i tomuto námětu dávám čistokrevný odpad, že mi zabil jeden večer sledování neskutečné blbosti, která si hraje na tajemný film o něčem, co bude divákovi na závěr představeno při šokovaném vzdechu plném překvapení. Ten vzdech nakonec byl, překvapení také, jen ale nad tím, že se nic nestalo a těch 98 minut bylo ale úplně na h... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Stroboskopická fantasmagorie začíná dostávat smysl až v poslední čtvrtině filmu. Během toho vás napadnou odkazy na spousty všech možných snímků (Matrix, Vetřelec, Krychle, Divoká planeta, Adéla ještě nevečeřela, Dante 01, Horizont událostí, O-bi, O-ba:Zánik civilizace a další a další), které jsou však o poznání lepší. Industriální hudba (A. a W.Cortésovi mj. Martyrs) se chvílemi proměňuje v příjemnou esoteriku a patří k tomu lepšímu. Počáteční potácení se hlavní postavy ve tmě a záblescích jistě mnohé znechutí a odradí. Hlavním zjištěním nakonec je, kde že orwellovská společnost bere všechnu energii a co je onen vysněný Ráj. Experimentující Francouzi občas zapomenou, že 60.léta 20.století jsou nenávratně pryč. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

< Zaujímavé mysteriózne sci-fi z podzemia > EDEN LOG sa bude naozaj páčiť len úzkemu okruhu divákov, ktorí majú radi klaustrofobické filmy odohrávajúce sa v uzavretých bezvýchodných priestoroch hlboko pod zemou (môj prípad). Nízke hodnotenie chápem, nie je to pre každého. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama