Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení absolutně nechápu. Na film jsem byl patřičně vyzbrojen - zatemněno, prostorový zvuk, očekávajíc nudu, kafe. Dostalo se mi zážitku vrchovaté spokojenosti a jsem nadšen, že jsem konečně zase viděl povedený atmosférický film plný stísňujícího prostředí, hudby, pomalu odkrývajícího rozuzlení a občas nějaké té kreatúry! Nedivil bych se kdyby film vznikl podle nějaké hry či naopak, jelikož mnoho "doomovek" je ve stylu tohoto prostředí a atmosféry. Né vždy se však povede podobné náměty zfilmovat tak zručně jako Eden Log. ()

korok odpad!

všechny recenze uživatele

Uživatel J*A*S*M to napsal dobře: "Mé rozporuplné pocity pramení z toho,že jsem po celou dobu sledování naprosto netušil, co a proč se vlastně děje, a byl jsem přesvědčen, že příběh ani k nějakému smysluplnému rozuzlení nespěje." - on ani k žádnému smysluplnému rozuzlení nedospěl. Výše v uvozovkách uvedené mi stačí k tomu, aby bylo mé hodnocení takové jaké je. ()

Reklama

pornogrind

všechny recenze uživatele

Obdivuju všechny ty, který to dokoukali až dokonce. Běželo to od půlnoci na Horor Filmu tak jsem to zkusil, ale v půlce jsem to vzdal, protože mě to absolutně nebralo. Radši dám přednost kvalitnímu spánku než chaotickýmu a nudnýmu hororu a tak jsem zahájil protestní spánek. Možná tomu dám ještě někdy šanci abych Eden Log nekřivdil, ale prozatím zůstává jenom komentář bez hodnocení. Není mým stylem hodnotit něco co jsem nedokoukal. Na to jsou tady jiní experti ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tak jsem přetrpěl hoďku a půl, abych se ve finále vlastně nic podstatného nedozvěděl. Škoda :-( Potenciál filmu byl nevyužit a ten kdo ho pochopil, tak mu vřele blahopřeji. Asi sem méně nadaný a třeba v budoucnu se k němu vrátím a moje myšlenkové pochody ho vstřebají lépe. Nyní však musím konstatovat, že takovouhle hovadinu bych si na placce opravdu za ty prachy nekoupil. 10% ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

J*A*S*M úplne vystihol čo som si o filme myslel, hlavne vetami "(jak taky předvídat, co se stane za deset minut, když nevíte, co se děje teď), zpětně mi to přijde jako stylová adaptace nějaké videohry.", fakt bolo ťažké pre mňa sledovať, čo sa deje. A stále som si hovoril, že táto atmosféra/postava/prostredie by sa skvele hodili do survival hororovej hry. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama