Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

Drom 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Jednak je to taková levná pitvořina, spíše komediální výstupy (což se ale dalo čekat), hoší je, že jsou dost špatný. A navíc, což je úplně nejhorší, to má upravený dialogy oproti audio verzi. To pak člověka, kterej ty audiokazety slyšel asi tak milionkrát, bije do uší, když repliky nezní přesně tak, jak mají. Víc není co napsat, tohle není skutečnej film, jen ilustrační obrázky. A taky to tak vypadá. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

"No vy musíte bejt pěkně blbej, Prouza, když vám nestačí osm tříd základky!" Jak mám Izerovy parodie a skeče rád, nemůžu tomuto ojedinělému převedení audionahrávek upřít výrazné nedostatky, nepočítaje osobní dojem, že mám spíše slabost pro jeho parodická pásma (Ve dne zataženo...; 7 dní čili tejden). Velká část vtipů má své kouzlo právě v představivosti diváka, která se s obrazem logicky ztrácí a máme před sebou spíše jakéhosi předchůdce Kameňáku (nejhorší to je s vtípkem o Leninovi s detailním záběrem na ceduli, aby to pochopil i Maňas). Některé přidané, které na kazetách nenajdeme, zase působí dojmem jakéhosi brainstormingu před natáčením (závěrečný rozjezd). Pokud se ale budu dívat na tento celovečerní skeč jako na samostatný celek, nejsem až tak příkrý - sympatická je jak zápletka příběhu, tak i vytříbené charaktery a Izerovo hlasové mistrovství. Přesto také radši doporučuji stáhnout si dílko v původní podobě. P.S. Malé upozornění - část uživatelů zde necituje tuto konkrétní část složeného z jedničky a úvodu dvojky, nýbrž třetí díl, respektive Městskou policejní akademii. 40% ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tady lze vidět, jaká kanálovka se může klidně bez zkrupulí natočit. To je snad předobraz příšerného Troškova Kameňáku, tedy další "biják", který raději neměl nikdy vzniknout, aby nezabil i svou původní formu, v tomto případě audionahrávku s Izerovými scénkami, které svého času rozchechtávaly mládež, v případě Trošky tucet fórů šířených lidovou slovesností. Nemám problém oba pány režiséry a jejich veledíla sloučit. Je to stejně pitomá (ne)zábava. ()

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Audio verze je geniální, legendární a nepřekonatelná. Video verzi jsem naštěstí shlédl až po dvaceti letech, takže jsem si zážitky už nemohl zkazit. To co zde (ne)herci předvádějí je na přesdržku od sparťanů a méně amatérsky bych to natočil snad i já. Ještě že je má víra pevná a neotřesitelná a na původní akademii nemůže mít shlédnutí této prasečiny žádný vliv. Takže vám žehnám vole, haleluja! ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Herci prkenní, v některých chvílích nesouhlasí otevírání pus do hlášek, naprosto nechutný Maňas (kterého jsem si nikdy raději moc nepředstavoval, ale ten přidaný zvuk při "prstu v nose" byl nechutnej jak svině...) a velké, velké zklamání při porovnání s audiokazetami. Na těch jsem sice nevyrůstal, až ve třinácti letech jsem se dostal k první Městské policejní akademii, ale i tak si je často a hlavně rád pouštím pořád a pořád dokola a už bych je dokázal odříkat snad i z paměti. Jenže tenhle film-nefilm se zkrátka vůbec nepovedl, video zabíjí audio, herci-neherci zabíjí všechny ty skvělé postavy příběhu a ani Izer nehrál kapitána Sobotu tak, jak jsem si jej vždycky představoval. Kdybych hodnotil kazety, bylo by to jasných pět hvězdiček, za tenhle film bohužel jen dvě... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama