Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

novoten 

všechny recenze uživatele

Původní nápad asi špatný nebyl. Channing Tatum jako nový rváč ze společenského dna, nenápadný trenér, sympatická barmanka odvedle, to všechno zní fajn - jenže tohle není nový Rocky. V něm byl trenér starý cholerik, manažer nesnesitelný protiva a hlavně Rocky byl i přes svou očividnou jednoduchost přesně ten typ hrdiny, kterému jakýkoli úspěch musím přát. Scénář Fighting chce tohle schéma učinit ještě bližší, ještě lidovější a stačí málo a celý obraz se sesype. Tatum v rámci uvěřitelnosti koktá, Terrence Howard téměř neartikuluje a Zulay je chtě nechtě zbytečná. Film proto selhává jak jako výpověď, tak jako drama (konflikty mezi postavami jsou buď zbytečné nebo nevěrohodné) a totálně vyhoří i jako akční film. Shawn se totiž přijde prát, dostane nakládačku, ale nějakou náhodou nakonec neprohraje. Navíc bez toho, že by si nějak zatrénoval, prostě jen udělá v prázdném metru pár kliků a jdeme na to. To neberu. Jedinou záchranou od prvotřídního průšvihu jsou tak herci. Jakkoli jim Montiel podtrhává nohy vším možným, charisma se zničit nedá. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Akceptujem, ze to nie je bojovy film, menej uz to, ze samotne pravidla su iba velmi jemne naznacene az v zaverecnom fighte. Akceptujem aj ten poulicno-krcmovy styl (strihany takmer iba do detailov), ktory sice postrada eleganciu, ovsem ma aspon obcasny nadych kontaktnosti a fyzickosti. Ovsem ako drama ten film zlyhava, kedze ma ambicie pohravat sa s klise (napr. kuskovanim / vynechanim informacii), pricom ovsem aj tak do nich nakoniec vzdy sklzne. Tym sa vo vysledku stava menej uveritelnym aj to malo, co na povrch presiakava. Snazit sa sediet na dvoch stolickach, pricom ani na jednej poriadne, sposobuje obcas este vacsie bolesti v zadnici, nez nesediet vobec... . ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal bych, ze ve filmu, kterej se jmenuje Fighting, se bude bojovat. Jasne, jsou tu nejaky bitky, tusim ze ctyri, ale popravde receno, za moc nestoji a vetsinou to skonci tak, ze se po sobe dva chlapkove valej. Pak tu je zaverecna bitka, ta je sice lepsi, ale ze by to nejak vytrhla, to ne. No a jelikoz ve filmu o nic jinyho nejde, je to docela problem, takle se postavy furt jen tak nak motaj po ulicich, pronasi nijaky dialogy a clovek jen ceka na dalsi souboj a doufa, ze bude za neco stat. Navic herci ani nemaj moc co hrat, Howard ma priserne pisklavej hlasek a Tatum vypada jak chcipacek a moc se rvat neumi. Filmu nicmene hodne pomaha hudba, ne ze by byla tak uzasna, ale skvele se sem hodi, takze ty necely dve hodiny docela slusne utecou, aniz by film zacal nudit. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ilegální zápasy bez pravidel ve mně evokovaly vzpomínky na béčkovou akční produkci z osmdesátých let, ale tohle není žádné retro. Mix akce (rvačky vypadají dost drsně i realisticky), romance a sociálního dramatu se tady povedl velmi dobře vyvážit a výsledek kupodivu nepůsobí jako nějaká blbost. Navíc Channing Tatum nevypadá jako někdo, kdo tráví veškerý volný čas v posilovně, to je také dobrý posun směrem k realitě. Stejně pochvalně musím zmínit i zavrhnutí tradičního dějového klišé porážka - trénink - vítězství (70%). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pořádnej akční film chci aby měl plno pořádnejch akčních scén, který mě budou bavit a ne chudáka v hlavní roli, který tři akční scény vyhraje a ještě k tomu takovou náhodou, že hrát v tomhle filmu já, tak radši rychle uteču, protože on by ke mně přišel a hnedka bych si dal o roh stolu a byl bych out. To je fakt trošku o ničem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama