Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal bych, ze ve filmu, kterej se jmenuje Fighting, se bude bojovat. Jasne, jsou tu nejaky bitky, tusim ze ctyri, ale popravde receno, za moc nestoji a vetsinou to skonci tak, ze se po sobe dva chlapkove valej. Pak tu je zaverecna bitka, ta je sice lepsi, ale ze by to nejak vytrhla, to ne. No a jelikoz ve filmu o nic jinyho nejde, je to docela problem, takle se postavy furt jen tak nak motaj po ulicich, pronasi nijaky dialogy a clovek jen ceka na dalsi souboj a doufa, ze bude za neco stat. Navic herci ani nemaj moc co hrat, Howard ma priserne pisklavej hlasek a Tatum vypada jak chcipacek a moc se rvat neumi. Filmu nicmene hodne pomaha hudba, ne ze by byla tak uzasna, ale skvele se sem hodi, takze ty necely dve hodiny docela slusne utecou, aniz by film zacal nudit. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Když se máte v životě na koho usmívat, pak vám to jako boj nepříjde. Prostě máte pro koho dejchat, tečka. Shawn někoho měl, ale stejně to byl debil. Pak se ptáte, proč lidi závislí na hip-hopu nosí řetězy. Aby je při běhu kastrovaly? Možná. Když už nic, tak se je alespoň čemu smát. A Tatum? Taky nosím kapucu, ale macho- divocha to ze mě rozhodně nedělá. Život je boj je možná o lásce, bitkách a hustejch řečích až za hrob, ale jelikož mě Bůh evidentně nevybavil schopností držet se při rozhovoru za koule, asi nejsem s to pochopit to. Nepomlouvám, konstatuju. Neodsuzuju, žiju. Peace ♥ ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, ba přímo předvídatelný příběh, kerý už tady byl mockrát, natočený nijak objevným stylem. Tak nějak chybí šťáva. Přitom ústřední dvojice Channing Tatum a Terrence Howard odvádějí slušný výkon, ale bohužel filmu chybí pořádný vrchol, aby udržel diváka v napětí. Takhle bohužel sklouzává po hraně všemožných klišé a od podprůměru jej zachraňuje jedině civilní kamera všímající si prostředí ulice a vhodně zvolená hudba. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Áno život je boj, realita je iná ako nám ukazujú a rozprávajú iní, aspoň vo väčšine prípadov. Hodnotovo nie vždy podľa mňa, niekedy som bol smutný z konania hlavného hrdinu. Ktorého hral mimochodom jeden z mojich najobľúbenejších hercov a zahral ho skvele. Celkom znesiteľný boj, zaujímavé dialógy a príbeh človeka a dobrá hudba. Avšak čakal som trocha viac. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti Tatumovi, ale to fakt neboli k dispozícií v oblasti bojových športov podkutejší herci než on? V zápasoch nepredviedol zhola nič ako v stand-upe, tak ani v boji na zemi, v guarde bol nemožný a je zjavné, že chalan nemal ani toľko chochmesu, aby si pred natáčaním natrénoval aspoň základné techniky. Je to na draka, keď je hlavný hrdina filmu situovaného do prostredia nelegálnych zápasov beznádejné fighterské poleno... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama