Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

cameroncz 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl pro mě velkým překvapením. Je mi skoro 18, nudil jsem se a napadlo mě, že bych se mohl podívat na jeden díl, abych zabil nudu a mohl se tomu zasmát. K mému údivu jsem na konci pilotního dílu zjistil, že to vůbec neni špatný, a že opravdu chci vidět pokračování. S každým dalším dílem mě seriál chytal čím dál víc, a skončilo to tak, že jsem první dvě serie shlédl za necelé tři dny. Technické zpracování nic moc, občas opravdu musíte přimhouřit obě oči a zkousnout to, avšak klady převažují. Hlavní aktérky jsou pěkné, celé je to takové odpočinkové a hlavní příběhová linie mě neustále nutila vidět další díly. Některé díly jsou občas průměrné a jiné skoro dokonalé, avšak považuji za nutnost vidět H2O v originálním dabingu, celé to nabere nový nádech. Rád bych udělil 5 hvězdiček, ale pravda je, že jsou i lepší seriály a bylo by to nefér. Za mě osobně tedy uděluji 85%, takže 4*. ()

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Jojo :) Jako malá jsem to sledovala pořád :D No každopádně je to něco jiného, takže to pro mě bylo úžasné spestření. Akorát mě mrzí, že tu proměnu nemohly kontrolovat :( Jinak je to docela zajímavý seriál, na který se dobře dívá. Pro mladší věkovou kategorii docela ideální (ikdyž dneska lidi koukaj na všechno :D) ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zdejší ukřivděné hodnocení mě docela mrzí, protože tohle je nejen seriál, který dlouho doprovázel mé dětství a kvůli kterému jsem si v bazénu hrála na mořskou pannu, ale je to i seriál, který si mile ráda pustím i teď a pustím ho i jednou svým dětem. Postavy jsou vtipné, zápletky se sice párkrát opakují, ale jsou pořád poutavé a druhou sérii považuji za tu úplně nejlepší, protože záporačka Charlotte je skvěle napsaná a hne každému žaludkem. Třetí řada sice naštve absencí Emmy, ale pořád je to jeden z těch seriálů, na které velmi ráda vzpomínám. ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Studium je v mém případě neodmyslitelně spojené s prokrastinací a prokrastinace znamená dlouhé koukání z okna, do stropu anebo na seriály, který byly stejně vymyšlený jen za účelem prokrastinování (prove me wrong). Při svaťáku jsem v rekordním čase zhlédla celé Vyprávěj (seriál) (2009), při státnicích měly tu čest Gilmorova děvčata (seriál) (2000) a nyní, v tomto zkouškovém období se jako z čista jasna na Netflixu objeví všechny série H2O: Stačí přidat vodu (seriál) (2006)? No to není náhoda! S mořskými pannami z ostrova Mako mám již bohatou zkušenost asi tak z období před 10 lety, a tudíž jsem přesně věděla do čeho se pouštím, ale usoudila jsem, že tahle lehká vymývána mozku se při tak inteligencí nadupaném období jako je zkouškové (pauza na předstíraný smích) hodí a trochu mi můj zavařenej mozek ochladí. Ale co se nestalo, mě to doopravdy znova chytlo, trochu tím správným bizarním způsobem, ale zároveň to není vůbec tak stupidní, aby to bylo nekoukatelný a když se člověk přenese přes chyby v chování postav a přes občas nudný dialogy a přes celej ten fakt, že se chudinky holky nemůžou už nikdy pořádně vysprchovat, protože jim hned po kontaktu s vodou naroste ocas dostane parádní dnes už retro teen seriál s fajn docela i realistickejma efektama a čas od času se i nefalšovaně a nečekaně pobaví. Komickou část tam skvěle zastává Lewis, jestli to tady někdo viděl a nepatří mezi odsuzátory teen seriálů dejte mi zapravdu, Lewis stole the show. Herecký výkony nejsou vůbec skvělý, ale to je na tom to výborný. Je fajn někdy vypustit páru a kouknout se na něco špatně dobrýho a tohle je za mě přesně to. Díly mají rozmanitý lokace, pěkný podmořský záběry a celá zápletka je docela stabilní a postupně graduje. Navíc má tenhle seriál i nostalgickou hodnotu. Mluvím tady jen o prvních dvou sériích, ta třetí je fakt blbost (měli se na to vykašlat po tom, co musela Claire Holt seriál opustit) jinak je to dost slušnej seroš a zde na čsfd dost podceněnej. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si na to po skoro 15 letech vzpoměl. Jak jsme se s kámošema u toho nařehtali, a pak to rozebírali u piva. Prndání o ST se může jít...zahrabati, hahaha!!! Quilty pleasure, jak hovado!;-) Jeden z těch př., kdy je to tak debilní, až je to skoro na hranici...geniality, checht. A perfektní vstupní port pro XXX verzi. Jestli tedy už není. Jo a též se jedná o jednu ze základních rad pro začínající kuchařky. Což je v dnešní době něco jako science-fiction. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Bublinky, které z mořských panen vycházejí při superrychlém plavání, mohou odkazovat na fyzikální jev superkavitace, zjednodušeně plavbu v setrvale udržované kavitační bublině (jev vznikající při rychlém pohybu ve vodě, například u pohonu lodí). Tento jev by se teoreticky dal použít k sestrojení ponorek, torpéd apod. schopných plout nadzvukovou rychlostí. (vojtaruzek)
  • Herečky, ktoré mali plutvu, nemohli veľmi hýbať nohami, a preto mali natiahnuté ruky dopredu, aby nepadali na dno. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama