foto

Andy McPhee

  • nar. Adelaide, South Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Broken Spirits
Jack Irish (TV seriál)
The Home
The Legend of Ben Hall
2015 Gallipoli (TV seriál)
Slow West
2014 Fat Pizza vs. Housos
The Stevedore
Včelka Mája
Young Ones
2013 Grey Sheep
Zachraňte pana Bankse
2012 Bad Karma
Hello Herman
Jack Irish: Bad Debts (TV film)
2011 Wilfred (TV seriál)
2010 Cesta ven
Inale
Království zvěrstev
Krev na křídlech
Lowdown (TV seriál)
Matching Jack
Summer Coda
2009 Vězeňská kapela
2008 Dobrodružství Charlotty a Henryho (TV film)
Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)
Let Me Not
Line, The
Prosincoví kluci
Zabij, nebo budeš zabit
2006 BoyTown
H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
Opal Dream
Puppy
Welcome Stranger
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Scooter: Secret Agent (TV seriál)
Ty a tvůj pitomej kámoš
Wolf Creek
2004 Stiff (TV film)
Tom White
2003 Bad Eggs
Pirate Islands (TV seriál)
Roy Hollsdotter Live (TV film)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
2000 Pizza (TV seriál)
Scratch
1999 Chuck Finn (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Driven Crazy (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
The Games (TV seriál)
1997 Maslin Beach
1995 Glad Rags (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Bad Boy Bubby
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
Return Home
1985 Superpolicajti z Miami

Dokumentární

2001 Scratch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace