Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

achjo...ta hudba? absolutně mi k tomu neseděla. Jako vážně. Naopak bych si k tomu dokáízala představit nějaký drsoň Rammsteiny, který by tu nudu mezi dvěma dívkami, jenž by měli plát vášní rozbourali a podpořily svůdnost okamžiků, který absolutně zanikaly. Takhle to byla fakt těžce odpuzující nuda, která mě sváděla film vypnout už po 4 minutách, což se vlastně stalo, ale ještě jsem to vydržela asi tak 20 minut. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ono 109ti minutový záběr na dvě nahé slečny a občasným vpádem jednoho "gaye" může působit dobře. Ovšem, tohle je film nefilm. Film, ve kterém jde o hodně a zároven tam nejde o nic. Film, ve kterém jsou herecké výkony skvělé a zároven špatné. Tady si opravdu přijdou na své jen Medemovi fanoušci. Takhle ztupělou hovadinu jsem vážně nečekal. A že nahota vytáhne film do nejvyšších pozic ? Kdeže, pouze mě přinutí přidat hvězdu navíc, za odvahu a striktnost hlavních představitelek. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Dve ženy, jedna izba, jedna noc. Bez dialógov by išlo o soft-porno, s nimi sa ale cyklia ako na kolotoči. A časom tiež odlákajú pozornosť od estetiky ženského tela, k prekračovaniu dejových, konverzačných i obrazových hraníc vkusu. Pekný soundtrack, ale tiež je ho akosi veľa. Loving Strangers (against the world). ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Záběr na jedno náměstíčko, jeden pokoj , jeden pikolík na scéně tři minuty a všechno do 103 minut obstarají dvě hezký nahatý holky. Myslím, že filmů, který se pitvaj v lesbických vztazích je taky dost, ale tady dávám hvězdy za hudbu, skvělý nasvícení záběru v kombinaci s perfekním digitálním materiálem vytvářejí jedno z nejerotičtějších záběrů na nahé ženské tělo, co jsem kdy viděl... a ta blondýna je hezká, tak proč ne tři hvězdy. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemné romantické drama okořeněné špetkou erotična, které je ovšem velmi vkusně zpracované a tak krom zarytých puritánů asi nikoho nepobouří. Domnívám se, že kdyby se ze snímku odstřihl onen erotický a romantický element, tzn., že by z filmu zůstalo pouze konverzační drama, upadl by hodně rychle do zapomnění a jednalo by se o 107 minut nudy, byť přiznávám, že příběh a jeho vývoj u obou žen byl značně zajímavý. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama