Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemné romantické drama okořeněné špetkou erotična, které je ovšem velmi vkusně zpracované a tak krom zarytých puritánů asi nikoho nepobouří. Domnívám se, že kdyby se ze snímku odstřihl onen erotický a romantický element, tzn., že by z filmu zůstalo pouze konverzační drama, upadl by hodně rychle do zapomnění a jednalo by se o 107 minut nudy, byť přiznávám, že příběh a jeho vývoj u obou žen byl značně zajímavý. ()

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Můj největší divácký omyl. Není to snad vyloženě "odpad", ale nenalézám nic, za co bych mohl dát hvězdičku. V tom filmu není nic, ale prostě vůbec nic. Erotika, myšlenka, sdělení, pocit, výraz, nálada, osoba - nic. Totiž, pravděpodobně to tam je, když to tam tolik diváků vidí. A to mě děsí. Počáteční rozpačité jiskření bylo ještě sympatickým příslibem "porna s lidskou tváří", ale pak jsem celou dobu hleděl jen na přiblblou bezkrevnou propagaci lásky a porozumění mezi evropskými národy. ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Docela rozpačité pocity. Ono je to natočené technicky dokonale, parádní kamera, hudba, barvy a celkové nasvícení záběrů-radost pohledět. Zároven je však celý film hrozně prázdný, opravdu to neobsahuje nic víc než dva ženské jazyky a jednu místnost. A ta typická tajemná atmosféra třeba ze Zrzavé veverky je fuč, což je veliká škoda. Od Medema mě tak povrchní a plochý film hodně zklamal. Tři a půl hvězdy. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jedna noc, jeden pokoj, dvě ženy a Řím. Takhle by se dal shrnout tento film, který by se sice dal brát jako pouhé soft porno, ale tady jde o něco víc. Jde o to alespoň na chvíli utéct od všedního života, od svého života a zkusit cosi jiného. Obě herečky byly výborné i krásné, dialogy byly skvělé a hudba přímo magická. Posledních 20 minut mi sice přišlo, že se trochu moc prodlužuje a oddaluje nevyhnutelné, ale jinak nemám, co bych tomuto filmu vytkl. Myslím, že nabízí mnohem víc než dvě nahé ženy… ale to je na každém, co si z filmu odnese, že? 95 %. P. S. Scéna, kterou jsem si opravdu zamiloval, je snídaně za úsvitu. Až uvidíte, (snad) pochopíte… ()

meave 

všechny recenze uživatele

Láska, sex a renesancia v jednej izbe v Ríme. Krátky útek z reality podfarbený skvelou hudbou, ktorá pomohla vytvoriť atmosféru a pridala jednu celú hviezdičku. Lebo milovanie mi pri nej nepripadalo obscénne a pomaly plynúce obrázky ma nezabíjali nudou. Bolo to ako pomaly plynúca erotická báseň s náznakom epiky. Len taká ľahká a trochu smutná... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama