Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela dost velké zklamání. Po dokonalém a takřka kultovním prvním a poměrně slušném druhém díle jsou Haroldovy a Kumarovy Vánoce hodně slabým pokračováním. Je tu pár perfektních fóru u kterých jsem se fakt zasmál, Patrick fuckin' Harris opět pořádně rozsekal, ale film jako celek není příliš konzistentní a jediným kladem jsou tedy jen výborní herci. Těšil jsem se, opravdu jsem se těšil... Málo trávy a přátelství, hodně dementních a trapných scén. Navíc ta šílená vánoční stylizace. Ne, tudy cesta nevede. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Zahulíme, uvidíme 3 tak nějak prošumělo koncem roku 2011 bez jakéhokoli většího povšimnutí diváků a přitom se nemá, za co stydět. Stále je to velmi vtipná komedie s již klasickým obsazením ústřední dvojice, nebo chcete-li trojice huličů a kupou jejich nečekaných příhod, tentokrát při honbě za vánočním stromkem. Čekal jsem že to bude pěkná kravina, nakonec jsem se královsky pobavil a zasmál opravdu povedeným situacím a originálním hláškám. Ta přehnanost, která místy bije do očí, už prostě patří k sérii a je nutno ji přehlížet. Navíc ten ruský gangster v podání Eliase Kotease neměl chybu. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz treti dil, ale porad solidni prdel. Sice je tu 3D naprosto zbytecny a samotny tvurci si z neho chvily delaj prdel, ale stejne kazdou chvily naka kokotina leti z obrazovky, takze se to velmi brzy stane nejslabsi casti filmu. Ale jinak je to porad smes uchylnejch postav, super sprostejch hlasek a vymastenyho pribehu, tentokrat za sehnanim vanocniho stromecku. Ne vsechno sice vyzni uplne vtipne a najdou se i slabsi mista, ale i tak jsem se celou dobu skvele bavil, NPH tu ma opet dokonaly cameo a Kumarovo nastup na scenu je naprosto dokonalej. Sice slabsi, ale furt jeste 4*. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se to tak se to, aneb komedie plná omylů o honbě za vánočním stromkem. Po výborné jedničce a vlažné dvojce se Kumar s Haroldem opět trochu posilnili a přiběhli s vydařenou trojkou, která mě bavila daleko víc, než třeba oba poslední Hangovery. 3D: ***** tentokrát není jen zkratka na obalu lapající chtivé zákazníky, protože tvůrci tentokrát vzali tenhle formát smrtelně vážně a celý film na vás i kolem vás z obrazovky něco lítá, nebo vystupuje. Perfektní komedie pro demonstraci telky známým i pro vlastní potěšení. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodová vánoční alternativa pro všechny, kteří mají rádi trošku ujeté a praštěné komedie. Humor je samozřejmě trochu více hrubozrnný, sem tam je to i maličko nechutné, ale v globále to není tak špatné. Jednička s dvojkou možná byly o maličko lepší, ale i trojka si udržuje sériový standard. Mně osobně to potěšilo. Hudba: William Ross ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)
  • Na konci, když se u Harolda (John Cho) náhle zjeví stromek, můžeme vidět zkrvavenou čepici Santa Clause. O asi minutu později ji má Santa opět na hlavě. (samik81)
  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama