Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu viditelný pokles kvality směrem dolů. Zároveň i fatální pokles věkové hranice, která se snad blíží k nule, poněvadž podobně dětinský film jsem dlouho neviděl. Jediná kladná hvezdička celého filmu spočívá ve skotačení Alvina a jeho kamarádů. Ostatní je děsně nelogická a nudná omáčka, která vaří stále to stejné dokola. Podobné filmy: Alvin I / G-Force [25%] ()

banks47 

všechny recenze uživatele

Tak si tady pročítám vaše kometáře a nestačím se divit. Vrtalo mi to hlavou až do chvile než se mi pod ruku dostala nadabovaná verze!!! Která mi přijde víc než zkažená.... Český dabing doslova film drtí.. Je to sice pro děti ale z tohodle jim musí prasknout hlava!! Vždyť originalní hlasy jsou absolutně na jiné úrovni jak mentální tak akustické. Jinak to neni tak strasny takova jednoduchá jednorázová podívaná pro mladší diváky nebo jen pro ty méně náročne co si chtějí odpočinout od neustálého dění na filmovvé scéně. Česká verze odemě dostáva 1/5.. A ENG verze 4/5 protože nemůžu říct že by se mi to nelíbylo pořád to má svoje kouzlo a ty počty v dolarech které film vytěžil asi o něčem mluví... ()

Reklama

Wlashack 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další ždímačku na peníze ubohých rodičů. Původní díl by ještě celkem snesitelný, ale tady je už hlavokroutících momentů přespříliš. Čimpančice, kterým jsem těžko rozuměl já (a to slovenčinu celkem ovládám), natož děti. Navíc mne jako vozíčkáře celkem udivila scéna nebohé babičky letící na vozíku ze schodů. Milí filmaři, viděli jste vůbec někdy, jak se chová vozí spuštěny po zadu ze schodů? Okamžitě(!) by se převrátil na zad a milá babča by dopadla daleko hůř. Ne, vozík opravdu poslušně nezdrncá každý schod :-) Odpad tomu nedám, od toho jsou tu jiní, ale víc než jednu hvězdu z toho nevykřešu, děti sorry. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Prakticky stejný blbina, jako předchozí díl, tentokrát se však znásobil počet veverek (Chipmunků), a tak jsme svědky mnohem většího počtu vlezlých písniček, dočkáme se více dětinského humoru a daleko více trapných a ujetých scén. Herecké obsazení opět nic moc, scénář a triky rovněž žádná sláva. Děti budou jistě nadšené, nicméně pro mě docela utrpení. Kvalitativně jsme na tom zhruba stejně, takže se pořád jedná o jednorázovou záležitost, kterou příště raději vynechám. 3/10. ()

amyth 

všechny recenze uživatele

Dětský film dabovaný severní uherštinou ..... no comment (hlavně když na divokém východě od nás je čeština v jakékoliv tvorbě trestána pokutami). Jediný důvod co mě napadá je ten, že chtěl producent kopírovat realitu v které na Čr pořádají nájezdy laciné dutohlavé zlatokopky (slečinka plastik-romovopíchavá nebo zkusilajsemJardu Volopichová (jak přiléhavé příjmení). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama