foto

Walt Becker

  • nar. 16.9.1968 (48 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Starý páky
2007 Divočáci
1321 Clover (TV film)
2002 Sexy párty
Supersvůdníci 2

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace