Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Hit to je, ale proč? Protože malé děti nejsou kritické. Chipmunkové nefrčí tak jak by měli, herci jsou děsivý, fakt bída, že to nejde vrátit. Změny režiséra není na škodu, takovýhle počin ani režiséra nepotřebuje, ten je tam spíš jen tak, aby se neřeklo. Odpočinek od Jasona Lee ujde, tvůrci chtěli jeho postavu zastrčit do ústraní a to celkově prospělo. Jenomže nahradit ho ještě horší náhradou Zacharym Levim byla pitomost. -2/10- ()

Koda 

všechny recenze uživatele

"Superhvězdy" jsou zpět s pokračováním jejich pěvecké kariéry, ale než si sedneme na místo, uvelebíme se a pořádně zakousneme do popcornu, tak už máme 2 hlavní postavy tohoto filmu v nemocnici. Podle mě to připadá dosti přehnané takhle na začátku. Hlavně kdo se těší na Davida, který s Chipmunkama bude celou dobu, tak má smůlu. Je tam spoustu nesrovnalostí, proč je Ian dabovaný Tomášem Juřičkou, proč Chipetky vylétly z ničeho nic z pytle, když je to celosvětově zakázané týrat zvířata, proč "najednou" se Chipmunkové dostanou do random školy, když tam jsou prakticky o pár let starší puberťáci, kteří si z těch Chipmunků dělají akorát srandu. Film je takový chaotický, ve škole je soutěž zpěvu a bojují proti sobě Chipmunkové a Chipetky, ačkoliv by si měli podporovat navzájem. Ano nakonci se smíří, ale kdyby spolu dali hned hlavu dohromady, vyřešilo by se to. Chipetkám se bohužel nedá moc rozumět, ačkoliv mám se slovenštinou obrovské zkušenosti. Možná si toho všimnete, ale Chipmunkové jsou o chlup menší a trošku se oči změnily. Jinak Toby je celkem sympaťák a dabuje ho Holán, kteří se mu náramně hodí. Na druhou stranu, film se mi líbil a další balíček supr čupr songů. ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se stejně jako u jedničky. Veverky, nebo co to je za havěť, jsou roztomilý, zpívaj songy od 60. let (The Kinks v ůvodu) po současnost (Kate Perry jako debut chipgirls) a dělaj všechno pro to, aby se děti bavili (což byl záměr). Já jsem si sledování načasoval jako oddychovou podívanou ve 2 ráno v práci, abych si odpočinul od sepisování vyjádření pro inspekci ministerstva. A svůj úkol to splnilo. Uvolnilo mě to a mohl jsem pokračovat v práci. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Prakticky stejný blbina, jako předchozí díl, tentokrát se však znásobil počet veverek (Chipmunků), a tak jsme svědky mnohem většího počtu vlezlých písniček, dočkáme se více dětinského humoru a daleko více trapných a ujetých scén. Herecké obsazení opět nic moc, scénář a triky rovněž žádná sláva. Děti budou jistě nadšené, nicméně pro mě docela utrpení. Kvalitativně jsme na tom zhruba stejně, takže se pořád jedná o jednorázovou záležitost, kterou příště raději vynechám. 3/10. ()

nogi odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu Chucka/tobyho (=Zachary Levi), mýho oblíbenýho herce, jak se k tomu mohl prpůjčit, jako jediný z živých herců tam má o něco větší roli a teda, románek "pro rodicče" aby se nenudili se moc nekonal -ach nééé, to byl trapas... Chudák dítě, co sedělo vedle mě, já se tam klepala hystrickym smíchem... Tak zoufalý to bylo... Nazačátku jsem myslela, dám jednu hvězdu jen kvůli Levimu, ale chyba lávky, druhá polovina filmu byla natolik WTF?! OMfG! ROFL!, že jsem prostě přehodnotila a dala odpad!... Jediné co stojí trochu za to je pár přezpívnných hitovek... xD Helium forever!!! xD ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)

Reklama

Reklama