Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani výměna režiséra a dvou scénáristů bůhvíjak nepomohla. Betty Thomas má sice se zvířaty zkušenosti z filmu Dr. Dolittle a scénáristé zase pracovali na různých animovaných filmech, leč ani to filmu extra nepomohlo. Snímek je vlastně kopií prvního. Chipmunkové jsou sice slavní, ale objevují se Chipettky. A opět je Ian přemlouvá, aby zpívaly, zpívaly a co nejvíc z nich chce vytřískat (to už tu jednou bylo). A ony, stejně jako před nimi kluci, také zjišťují, co je zač, a nakonec mu utečou, stanou se všichni přáteli a pohádky je konec. Pár úsměvných scén s babčou nebo ve škole by se našlo, dvojka však nejenže nepřinesla nic nového (i téma apelování na přátelství je opět stejné), ale dokonce kopíruje sebe sama. Tak si skoro říkám, zda ještě tvůrci mohou přijít s něčím novým. Jenže u trojky se objeví již třetí režisér a tak je tu snaha evidentní - vytřískat co nejvíc. Z tématu i diváků. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se stejně jako u jedničky. Veverky, nebo co to je za havěť, jsou roztomilý, zpívaj songy od 60. let (The Kinks v ůvodu) po současnost (Kate Perry jako debut chipgirls) a dělaj všechno pro to, aby se děti bavili (což byl záměr). Já jsem si sledování načasoval jako oddychovou podívanou ve 2 ráno v práci, abych si odpočinul od sepisování vyjádření pro inspekci ministerstva. A svůj úkol to splnilo. Uvolnilo mě to a mohl jsem pokračovat v práci. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vzhůru ke dnu....???...tak to vidím ja !!! Mínusy: Jason Lee odstavený na druhú koľaj, dej ala obohratá pesnička, ktorá svojou obohratosťou lezie na nervy pričom samotný príbeh nemá ani kúsok inteligencie.....a spev chipmankov ( alvina a bandu) tentokrát dosti nezrozumiteľný....Plusy: chipmanky ...tie jediné to tu oživujú a nápad dať ich do SK dabingu - skvelý . Škoda hold tá hravosť z jednotky sa vytratila a mám pocit že dvojka neustála slávu jednotky ( bola nedostojným pokračovaním )....váham medzi */ ** ()

Nurder 

všechny recenze uživatele

Musím dát 3 hvězdičky. Nevím jestli je to přehnané, ale mě se to líbilo. Chipmunkové a Chipmunčice jsou v některých scénách velice roztomilý. Někdy máte chuť je vzít a držet je v náruči celé dny. Ikdyž je příběh spíše horší, filmu to vůbec neubližuje. Já se krásně bavil a myslím si, že nebudu jediný . ()

banks47 

všechny recenze uživatele

Tak si tady pročítám vaše kometáře a nestačím se divit. Vrtalo mi to hlavou až do chvile než se mi pod ruku dostala nadabovaná verze!!! Která mi přijde víc než zkažená.... Český dabing doslova film drtí.. Je to sice pro děti ale z tohodle jim musí prasknout hlava!! Vždyť originalní hlasy jsou absolutně na jiné úrovni jak mentální tak akustické. Jinak to neni tak strasny takova jednoduchá jednorázová podívaná pro mladší diváky nebo jen pro ty méně náročne co si chtějí odpočinout od neustálého dění na filmovvé scéně. Česká verze odemě dostáva 1/5.. A ENG verze 4/5 protože nemůžu říct že by se mi to nelíbylo pořád to má svoje kouzlo a ty počty v dolarech které film vytěžil asi o něčem mluví... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama