Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

Nexty 

všechny recenze uživatele

Uff... Naprosto přesná demonstrace toho, jak ve většině případů dopadá pokračování prvního úspěšného filmu - děs a hrůza. To, že se v prvním díle vyskytli mluvící a zpívající chipmunkové - dobře, o tom film (pohádka) je. Ale druhý díl je výsměch fyzice i logice. Chipmunkové ve škole? Chipmunkové hrající americký fotbal? Chipmunkové řídící motorku a vrtulník? Co bude v dalším díle? Ovládnou chipmunkové Zemi ve vesmírných lodích a kolonizují lidstvo? Když už chtěli tvůrci tolik animovat v zasazení do reálného světa, mohli se trochu více držet alespoň základních logických pravidel (když už diváci dovolili chipmunkům mluvit a zpívat...). Podle mne jde o velmi uchvátané a nepovedené pokračovaní ve stylu - co nejvíc vydělat ze setrvačnosti úspěchu prvního dílu. Celý příběh je navíc velmi předvídatelný a konec vám bude jasný hned po úvodních 10 minutách filmu. Škoda... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vzhůru ke dnu....???...tak to vidím ja !!! Mínusy: Jason Lee odstavený na druhú koľaj, dej ala obohratá pesnička, ktorá svojou obohratosťou lezie na nervy pričom samotný príbeh nemá ani kúsok inteligencie.....a spev chipmankov ( alvina a bandu) tentokrát dosti nezrozumiteľný....Plusy: chipmanky ...tie jediné to tu oživujú a nápad dať ich do SK dabingu - skvelý . Škoda hold tá hravosť z jednotky sa vytratila a mám pocit že dvojka neustála slávu jednotky ( bola nedostojným pokračovaním )....váham medzi */ ** ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Chipmunkov v duchu jednotky, pričom jednotka sa mi pozdávala o niečo viac, aj keď tu už pribudli nové postavičky, no tie ma až tak nebrali. U mňa je to ale stále len šedý priemer v rámci žánru, nakoľko dej je moc klišé, je to zamerané naozaj primárne na deti a v prvom rade je to až príliš upišťané a bolia ma z toho uši. Takže slabé tri hviezdy. 50 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $219,614,612Tržby Celosvetovo $443,483,213Tržby za predaj DVD v USA $68,776,018 //počet predaných kusov 4,155,145 ║ Je to len prevarený príbehový vývar, ktorý je našťastie skoro neškodný, nenájdu sa tu žiadne výdatne otravné scénky čo by mohli otráviť, občas príde aj na nejakú tu vtipnú scénku, postavičky su roztomilé, graficky na slušnej úrovni, pesničky chytľavé a újde to rýchlejšie než by sa človek na tom mal šancu nejak viac nudiť. Veková kategória ktorá si to užije je tak do 8rokov. /videl v kine: 50%/ ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Prakticky stejný blbina, jako předchozí díl, tentokrát se však znásobil počet veverek (Chipmunků), a tak jsme svědky mnohem většího počtu vlezlých písniček, dočkáme se více dětinského humoru a daleko více trapných a ujetých scén. Herecké obsazení opět nic moc, scénář a triky rovněž žádná sláva. Děti budou jistě nadšené, nicméně pro mě docela utrpení. Kvalitativně jsme na tom zhruba stejně, takže se pořád jedná o jednorázovou záležitost, kterou příště raději vynechám. 3/10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama