Reklama

Reklama

Děj filmu se odehrává v roce 2016. Komisař Damien se podílí na likvidaci překupníků s drogami v centru Paříže. Poté je neprávem obviněn z přechovávání drog a zatčen. Podaří se mu zavolat Leitovi z okrsku 13, aby ho přišel vysvobodit. Leito se mezitím setká s mladíkem, který tajně natočil na kameru, jak agenti DISS (Department of Internal State Security) střílí na policejní jednotku a předá mu záznam z kamery. Policejní vůz byl v noci převezen do okrsku 13 a vražda policistů připsána zdejším obyvatelům, čímž byly vyvolány nepokoje. Ředitel DISS Walter Gassman tlačí na francouzského prezidenta, aby dal pokyn k vyklizení okrsku a následné demolici jeho centra raketami. Gassman je tajně spolčen s developerskou společností, která chce na místě postavit mrakodrap. Leito pronikne na policejní komisařství a podaří se mu osvobodit Damiena a navíc ukrást harddisk z Gassmanovy kanceláře. Poté se vrátí do okrsku, kde vyzvou vůdce místních klanů, aby jim pomohli proti Gassmanovi a jeho lidem. Prezident nechá evakuovat okrsek, ale zdráhá se dát pokyn k odpálení raket... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (329)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trak Invaders: 1. Alonzo - Determine.mp3 ,2. La Fouine - Rien A Perdre ,3. Sarah Riani - Confidence ,4. Axiom - La Tour Des Miracles ,5. Trak Invaders - Exode ,6. La 38eme Donne - On Fera Avec ,7. Da Octopuss - Le Mur ,8. Green - Green Money ,9. Da Octopuss - Highway ,10. Rim'K - Terrain Vague 11. Da Octopuss - Straight 12. Brasco - Et Alors 13. Trak Invaders - The Music Box 14. Jamal - Cri De Guerre ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá rovnice, Kurýr + Doomsday + B13 = B13 Ultimatum. Je nutný pominout několik do nebe volajících stupidností, kterých by si všimnul snad i G. Bush (ůdajně IQ 90). Na začátek převlek za děvku, pak likvidace bomby pomocí "hrnce", jízda autem (Kurýr jak vyšitej). Srát na to, Belle by snad proskočil i krabičkou sirek a vyšplhal na cokoliv co stojí (i se hýbe) a Raffaelli by vymlátil přiznání i z pytle pšenice, už když nakopával řit Jet Limu bylo jasný že je to neskutečná mlátička a v B13 si to zopakoval a v B13-U to jednoznačně potvrdil. V tomhle druhu filmu je zapotřebí vypnout mozek a sledovat jen akci, logiku opravdu ne. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Klukům to jde pořád pěkně od ruky, David Belle je přímo utíkací mág a Cyril Raffaeli mu v tom zdatně sekunduje. Příběh to už je jiná písnička. Je hodně přitažený za vlasy s provařeným poselstvím, že v jednotě je síla a když se nebitkaří je snímek doslova vycpaný hluchými místy. Teď jde krásně vidět jaký byl Morrel pro první díl požehnáním. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mi vychází ještě za 3 hvězdičky, ale ty jsou hlavně za povedenou a přehlednou choreografii soubojů. Co se týče příběhu je to dost na hraně. Ztráty na lidských životech? Pohoda. Amerického prezidenta vyměnil Francouz a máme tady na kontinentu nečekanou horkou novinku z USA. A ty klíčky, tlačítka, naléhající velitel armády. Tohle už je opravdu obehraná písnička. Kdo tento typ filmů někdy viděl nechť přetočí filmové kecy a vychutná jen povedené souboje. PS: Dost se mi líbilo na závěr komando poskládané z celé směsice obyvatel planety. A celé to je jedna velká reklama na tetovací salóny:) 50% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Přestože je dvojice Belle-Raffaelli o něco méně využita, akční scény jsou tentokrát ještě lepší a ještě zábavnější. Okrsek 13 v podstatě beru jako film, točený pro fanoušky parkuru a akce. Příběh není tak hloupý, jak jsem čekal, ale spíše finále je trochu prazvláštní a nejsem si jistý, jestli autoři vědí, co příště chtějí ukázat a kam směřovat. Ale mě stačí, když zase dvojice Belle-Raffaelli předvede pořádnou akci, utíkání přes střehy několika domů a malou akci v čínské restauraci (to bylo něco ...). Bello přesto tentokrát zůstává trochu pozadu a je spíše tím, co běhá a skáče než tím kdo bojuje. Škoda, ale příště to jistě autoři napraví a té vaty okolo bude ještě méně (=ještě více akce!). Nadhodnocené 4*, které berte spíše jako dobré 3:). ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se 14 týdnů. (KucC)
  • Vojáci střežící brány do okrsku 13 byli vyzbrojeni útočnými puškami typu Heckler & Koch XM 8. (JohnSmith)
  • Ve scéně, kdy Damien (Cyril Raffaelli) bojuje v sídle drogových magnátů a urputně se snaží uchránit cenný umělecký obraz, padá během palby nepřátel obraz přední stranou na zem. Když jej však v dalším záběru Damien (Cyril Raffaelli) odkopne do místnosti s kokainem, je na zemi stranou zadní. (DivX)

Reklama

Reklama