Reklama

Reklama

Wyvern

(TV film)

Obsahy(1)

Televizní film natočený pro kanál SCI-FI. Jake Suttner bydlí v malém městečku na Aljašce, které, jak tvrdí, bylo napadeno velkou nestvůrou, připomínající draka. Tento drak byl známý v mytologii jako Wyvern, který se probudil kvůli globálnímu oteplování z rozpouštějících ledovců Aljašky. Nyní se budou muset všichni obyvatelé městečka postavit této krvelačné bestii. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (62)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další slabota od MenEater series(potažmo Syfy). Já se na film těšil po tom co jsem viděl poměrně slušný Sand serpents, ale zase je to od Monroe kterej zas takovou prakci nemá. Co na tenhle film říct? Snad jen že má solidní monstrum který vypadá poměrně dobře, až mě to překvapilo, strašně slabý herce kteří se tváří jako kdyby se musely jít vysrat. Jinak je to podprůměrné béčko pro televizi, viděl jsem daleko lepší. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Památná věta filmu: "Veci se dějí" hovoří doufám za vše a pokud si člověk chce vzpomenout na Dona S. Davise v dobrém, raději bych volil hvězdnou bránu. Nic naplat, že jsem se upřímně nasmál, komedii autoři točit nechtěli. Film plný otřepaných klišé a nelogismů (např. ta akce s anténou) v koktejlu namíchaném dětmi z duhy. 15% = 1/5 ()

Reklama

Luukec 

všechny recenze uživatele

Na to jak malý rozpočet tvůrci měli, tak i přes hrozný scénář se dá na film dívat. Plný drobných klišé, kdy lidi místo aby před příšerou utíkali, popř se schovali za strom(prostě základní instinkty na přežití) zůstanou stát na volném prostranství a čumí.. Jinak se jim ten wyvern celkem povdl a větčinou ani nevypadá moc "počítačově" takže když to shrnu tak slušné béčko co vás neurazí ani neohromí.. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jasně že je to blbost na entou, ale na nic si to nehraje a docela to i pobaví. Dráček Mráček lítá sem a tam, občas někoho zhltne a ani to nemusí být zrovna princezna, takže bod pro něj, že není vybíravej. Lidem se to, ale nelíbí takže se rozhodnou dráčka sejmout a začíná taková malá mela kde se ukáže, kdo z koho. PS : Fandil jsem drakovi, hrál nejlíp. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že slyším hlasy !!" - "Už zase ??" - "Ne, ty troubo !! Myslím, že slyším hlasy támhle z vysílačky.." ;) Že Boží mlýny melou pomalu, ví nejspíš každé malé dítě.. Pokud však chcete vidět v akci mlýny Bobří, pak bude nejspíš tahle tradičně nablble zábavná - A to překvapivě nezřídka i cíleně !! - (s)hitůvka ze SyFy stáje, kde všechny hříšné sežere CGI dráček, aby mu ve finále režisér Stevie Monroe naplival na jeho hrob, tím pravým !! A tak se nakonec divák přesvědčí, že kamiony zkrátka nelítaj, spolu s věčnou vojenskou šajbou Donem Davisem !! ;) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama