Reklama

Reklama

Roland Sallinger je policista z L.A., který poté, co ho postřelil a málem zabil jeho zkorumpovaný partner, byl nucen odejít ze zdravotních důvodů do důchodu. Po uzdravení ho starý přítel Connor Wells (Steph DuVall) najme jako bodyguarda pro jeho dceru Nikitu (Liezl Carstens). Roland tedy odjede do San Antonia v Texasu. Connor je bohatý podnikatel, kdysi byl také policistou a Rolandovým kolegou. Když Roland odvede Nikitu do nočního klubu, kde se má setkat se svým přítelem Masonem, všimne si podezřelého muže. Věci se seběhnou tak, že Mason Nikitu zavede do léčky a unesou ji. Roland sice několik únosců zabije, ale Nikita je i tak pryč. Dá se do jejich pronásledování, aby Connorovu dceru zachránil a ochránil. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (126)

Marsik 

všechny recenze uživatele

** Dneska večer dávali na Nova HD tenhle film a jelikož jsem ho sice před dvěma roky viděl, ale moc si ho nepamatoval, tak jsem si řekl, jdu do toho. Po pár minutách jsem však pochopil, proč jsem na něj docela zapomněl. Tenhle kousek se Seagalovi nepovedl. Má lepší filmy, i když uznávám, že Seagalovy filmy jsou opravdu jen pro skalní fandy a já se k nim v podstatě také řadím. Zkrátka toto bylo nic moc. Po druhém shlédnutí sice ponechávám 3 hvězdičky, ale po třetí se už na film fakt nepodívám. 50% // (14.9.2012) NOVA - Náhodou jsem zapnul TV a náhodou to opět vysílali. Jelikož nic lepšího nedávali, šel jsem do toho. Tentokrát jsem si říkal, že to vůbec špatné nebylo. Na Seagala určitě hodně dobrý nadprůměr. 50% z minula měním a přiznám se, že se nebudu bránit v budoucnu dalšímu shlédnutí. Prostě mi dneska film sedl. 65% (with J.) ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Začínám mít neblahé tušení, že nás bude Steven obšťastňovat svými filmy do konce věků a možná i pár let potom. Objektivně vzato ale nutno uznat, že je filmové ztělesnění buddhy pravděpodobně z nejhoršího venku. Některé jeho poslední filmy jsou v podstatě poměrně dívatelné, chvílmi i celkem zábavné, jinými slovy skoro průměrné. SS totiž očividně překonal menší desetiletou krizi kdy nemohl na place udělat pět kroků aniž by se nezadýchal a spíš než jako doručovatel spravedlnosti vypadal jako někdo komu musíte pomáhat do schodů. Je stále prostorově výraznější, ale už to není tak tragickej pohled jako dřív. Co se bohužel za tu dobu nezměnilo je otřesně béčkovitý scénář. Obsáhleji ho popisovat by byla ztráta času a možná i pár bodů inteligence, nablite si na papír a dostanete ekvivalentně chytrou zápletku. Taky mně stále vrtá hlavou, proč je Steven na všech bookletech svých filmů zachycenej s pistolí v ruce (a to přitom ve většíně z nich ani nestřílí), jestli to je nedostatek originality nebo to má být třeba nějaké tajné poselství. Ale jinak tento Osobní strážce v Seagalově podání nebyl zas tak špatnej, víc akčních scén (které jsou mimochodem celkem povedené) míň keců a byly by to skoro 4* (pochopitelně v kontextu kvality Seagalových filmů) ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších seagalovek. Steven už je v letech,takže zběsilou akci člověk ani očekávat nemůže, ale mile mě překvapilo, že Steven od posledního filmu co jsem viděl, něco zhubnul,dýchá už normálně a co mě zarazilo nejvíc, souboje už nejsou dělaný ve stínu,takže skutečně vídíte Seagala jak rozdává rány a kupodivu i kope. Není to sice žádný výkvět kinematografie,ale příjemný nenáročný pokoukání. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Že vraj akčný film! Na to aby sa nejaký film dal označiť ako akčný, musí obsahovať aj nejakú akciu. Toto je ten najhorší kúsok aj na pomery Seagala po roku 2000. Majster Aikido tučibomba prvých 20 minút iba sedí a leží, potom sa, zrejme na naliehanie produkcie aj postaví ( s viditeľným odporom ) a raz sa mi zazdalo že dokonca zdvihol ruku. Občas niekto vystrelí, každý kto sa odváži na Seagala skončí v sekunde na zemi aj keď ten neurobí takmer nijaký, voľným okom zachytiteľný pohyb a inak sa furt len kecá, riešia sa rodinné problémy a vôbec. Seagal už pôsobí len smiešne, nech ide do dôchodku alebo prestane žrať hamburgery! Je tu aj sekvencia v ktorej trénuje vrhanie nožov a jej dramatickosť spočíva v tom, že na prvýkrát sa netrafí a na druhý už hej, PARÁDA!!!! Taktiež nechápem ako tu ľudia môžu dávať tomuto akože-akčnému oseru také vysoké hodnotenia, fakt mi spadla sánka, očakával som že to tu bude samý odpad a naopak sa šokovane dozvedám že je to vraj celkom slušný film. Teda HOVNO!!! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tlieskam. Veď toto je klasická Seagalovka, presne ako z deväťdesiatkovej éry. Jediné, čo môžem vytknúť, je slabší finálny fight, ale inak je Steven takmer rovnaký frajer ako bol svojho času iný bodyguard - Kevin Costner. Steven hádže nože, drsne hláškuje a dokonca mám pocit, že vyzerá akosi lepšie/chudšie. Staré Seagalovky mám rád, ale zaslúžené štyri som dal len BLESKOVÉMU MUŽOVI a prvému PREPADNUTIU. Po miléniu iba RUSLANOVI. Toto bolo ale tiež blízko. Ešte väčšia spokojnosť než pri BEŠTII... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v létě 2009 ve městě Santa Fe v Novém Mexiku v USA. (ssfan)
  • V scéne, kedy Nikita (Liezl Carstens) hádže do seba miešané drinky je oblečená v čiernych šatách. Lenže počas zvracania pri limuzíne ich má už ružové. (johnsnow)

Reklama

Reklama