Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deloris se vrací do role sestry Mary Clarence na prosbu jeptišek, které potřebují pomoci s nezvladatelnými žáky na střední církevní škole. Ani pro ni však první setkání nedopadne nejlépe. Přesto se rozhodne vytrvat, zejména když náhodou zjistí, že škola má být uzavřena, protože chybí peníze na její provoz. A protože jediné, co Deloris alias Mary Clarence umí, je zpívat, rozhodne se školu zachránit zpěvem. Zaveze žáky na vystoupení jeptišek ve starobinci a pak využije jejich nadšení z úspěšného vystoupení k tomu, aby z nich udělala školní sbor. A po úspěchu jeho prvního vystoupení přihlásí sbor do celostátní soutěže v Hollywoodu. Nepříliš ochotný otec Maurice sice akci povolí, ale pouze s podmínkou, že si na ni studenti sami vydělají. Těm se to sice podaří, ale ještě je tu proradný správce Crisp, který odhalí pravou totožnost sestry Mary Clerence a vydá se do Hollywoodu, aby na poslední chvíli vystoupení sboru zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (174)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $57,319,029Tržby Celosvetovo $71,800,000║ Až moc statické aby sa to ako tak vyrovnalo predošlému filmu, zábavnosť minimálna, herecké výkony na čele s Whoopi Goldberg až moc povrchné nezáživné. Trošku ma prekvapilo meno na režisérskom poste a to Bill Duke, ktorý sa preslávil vo filme Predator ako jeden z Dutchovho (Schwarzenegger) špeciálneho komanda ale musím povedať že tento režisérsky post mu moc nevyšiel. /30%/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Proč se zase tohle muselo točit, né že by první díl byl nějakej zázrak, ale byl aspoň zábavnej a nenudící, tohle tomu nešahá ani po kotníky. Samozřejmě chápu že chtěli z danýho námětu vytřískat co nejvíc peněz, ale dalo se to udělat se ctí a nedělat z toho takovou debilitu s naprosto stupidním koncem, kde samozřejmě naši hlavní hrdinové zvítězí s nějakou raperskou sračkou a radujou se jak malý dementi, samozřejmě se tam najdou světlý momenty jako třeba výkon Whoopi Goldberg, která hraje podobně dobře jako v prvním díle, ale na moc dalších světlých momentů si nevzpomínám, ale nakonec ty 2* s odřenýma ušima dám ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Brrrr.....to byl ale odporný film. Měl všechno, co ve filmu nesnáším, od hrozných herců přes děsivý scénář až nesoudnou režií konče. Už první díl nestál za nic, ale tohle je propad do 150 hajzlu. Nesnesitelně jsem u něho trpěl a snad poprvé jsem měl chuť to vypnout. A to jsem nikdy neudělal. Taková malá noční můra. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, ze na dnesni komedie (mluvim jen o zahranicnich, protoze Ceskou tvorbu soucasnosti nema absolutni cenu komentovat) stoji za pytel, tak tu budu hodnotit o hvedzu vys nez bych asi hodnotil Libi se mi vetsina hlasek od Whoopi a scernar, takovej jak uz tu pisou ostani, spis tuctovej. Ale komedie soucasnosti bud nechapu nebo opravdu dobre nejsou. Takze jsem musel zmenit hodnoceni na 5 hvezd. Protoze celkovych 50% si film rozhodne nezaslouzi. Pokud ma podle me totalni odpad ceske kinematografie "Snowboardaci" 57%, tak to vypovida o v kusu ceskych divaku. :-) ()

baran 

všechny recenze uživatele

Myšlienka o hereckých výkonoch a o celkovom pocite z filmu sa v určitej miere dostávajú do rozporu, no pre tento film mám proste slabosť. Whoopi Goldberg pre mňa predstavuje herečku, ktorá dokázala zahrať aj rolu – na prvý pohľad vyzerajúcu zložitosť. Tak ako úžasne som sa cítil pri piesňach z prvej časti tohto formátu, tak isto ma dostáva školský zbor a zimomriavky pri Joyful, joyful. Film má rýchly spád, peknú myšlienky a aj keď niekedy neviem prečo, milujem ho! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • V prvom filme nosí sestra Mária Robert iný habit ako ostatné mníšky. To preto, že je novicka. Pozornému oku neujde, že aj v pokračovaní stále nosí habit novicky, aj keď už uplynulo niekoľko rokov. Nejde o žiadnu chybu, pretože ak sa mníška necíti byť pripravená stať sa plnohodnotnou mníškou, môže byť novickou, ako dlho chce. (martin1m2)
  • Když jsou studenti na basketbalovém hřišti, postava Lauryn Hill Rita začne rapovat, což ale nebylo vůbec ve scénáři. (HappySmile)
  • Keď otec Thomas hovorí sestrám, že Deloris je zabávačka v Las Vegas, sestra Mária Robert zdvihne ruky k svojej tvári. Hneď na to ich má ale zložené po boku tela. (martin1m2)

Reklama

Reklama