Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Merlin se vypořádává se s svým osudem. Bohužel ne vždy se to podaří zastavit na první pokus. Jako třeba teď, kdy musí zastavit sluhu Cedrica, kterého posedl duch Corneliuse Sigana... (Varan)

Recenze (2)

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minipříběhy jsou pořád hodně dobré, ale hl. příběh je o poznání horší. Kruh opakovaných okolností si z nás dělá srandu. Drak je poměrně špatně napsaná postava, jelikož je zatvrzelí na jednu možnou budoucnost, kterou zapříčiní právě jeho obavy z ní. Útočí na Kamelot, zabíjí nevinné, jde sám proti sobě a z toho nejmilejšího člověka udělá záporáka. Celkově, sled okolností dává ještě menší smysl než minule. Merlinův otec byl super, ale ani emoce v této a všech ostatních epizodách nezakryjí nelogičnost a jednoduchost. Nebýt těch příběhů kolem, byla by to hezky natočená, leč přesto skoro průměrná záležitost, kterou najdete téměř na každém rohu. 60% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada mi přišla, že je v podstatě znova první řadou...Opět ve většině dílů rozestavujeme postavy po šachovnici a budujeme charaktery. Každopádně, o něco lepší mi druhá řada než prvni přišla. A to díky závěrečným třema dílům, kdy to vypadá, že se konečně začíná rozjíždět nějaká hlavní linka. Jestli to bude pokračovat v tomto stylu a tempu, jako v závěru, tak budu do dalších řad velmi spokojen. ()

Reklama

Galerie (315)

Reklama

Reklama