Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Krissty 

všechny recenze uživatele

"Stačilo mi 7 minut, abych tohle hodil do odpadu."... Já tenhle film viděla asi stokrát a nechápu, jak někdo může hodit do odpadu něco, co vlastně nikdy neviděl (ale samozřejmě se nechci nikoho dotknout osobně).. Je to vtipné, je to milé a je tam spousta hudby.. Hudební filmy prostě můžu téměř v jakékoliv formě. Herecké obsazení je navíc velmi příjemné.. Demi Lovato i Joe Jonas jsou vynikající (jejich závěrečný duet nemá jedinou chybičku!), ale největší hvězdou filmu je pro mě přecejen Nick a jeho sólo!!! :) Kdykoliv se na Camp Rock kouknu znovu a znovu.. Super film! :) ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Filmy s nálepkou "Disney" hudbení byly vždycky podceňované. Když se někomu líbí hudba, tak vřele doporučuji jako oddychový film. O ději nemá cenu hovořit moc ho teda nebylo:). Občas jse vyskytli i vtípky, což bylo přínosem. Jonas jsou kapela "pro" 13 leté holky no a co?. Mně se tam líbili a Lovato byla téš dobrá do tohoto filmu. Závěr byl dobrý. 60% ()

Reklama

islanzadi 

všechny recenze uživatele

Jak tento film hodnotit? Ani nevím. Je cílený na určitou věkovou skupinu a to 10-13 let a hlavně na holky. Na děti, co sní o tom, že z nich budou hvězdy a nebudou se muset namáhat. Pro ně je tento film jako dělaný a asi by mu dali 5*. Jenže mě už tento styl filmů nijak neohromuje. Kluk a holka se začnou mít rádi, pak se pohádají a nakonec se dají dohromady a mezitím je taková divná popelka, kdy kluk hledá holku, kterou slyšel zpívat. Nevím můj žánr to není. 1* jsem tomu dala pouze za docela ucházející písničky, i když teda vůbec nechápu, proč se to jmenuje Camp rock, když rocková písnička tam byla snad jedna a to si vůbec ještě nejsem jistá. Už se na to asi nikdy nepodívám, a pokud někdy ano, tak asi z největší nudy a až nebude, na co se dívat. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ak tomu rozumiem správne, Američania točia rodinné filmy takto: 1. Obsadiť do filmu mladého populárneho "idola", lepšie 2 - chalana a dievča. 2. Zasadiť dej do ideálneho prostredia (napr. Vianoce na kráľovskom zámku) a 3. znižovať IQ divákov predstieraním, že primitívne a naivné správanie je normálne, vtipné a cool. Ale uznávam, že Demi Lovato je sympatická. Tóž castingy Amíci umí. ()

matoon97 odpad!

všechny recenze uživatele

Už mám tých Jetixových volovýn plné zuby! Akoby sa len snažili napodobniť romantiku, a pri tom by len vystrúhali nejakú muzikálovú komédiu, pri ktorej človek viac krúti hlavou, ako sa smeje. Názov tohto filmu Camp rock vo mne vzbudil myšlienku rokového tábora, u ktorého sa nebudem nudiť. Pravda je však opak! Nenormálne hlúpe dialógy, nemožná hudba. Herecké obsadenie tak siaha pod psa, že by som najradšej zahreśil. Moja kritika možno je trochu strelena, to tento film si nič iného nezaslúži. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Premiéru filmu sledovalo 8.9 milióna divákov, čo je druhý najsledovanejší Disney Channel Original Movie hneď za High School Musical 2. (Tolf)
  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama