Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

islanzadi 

všechny recenze uživatele

Jak tento film hodnotit? Ani nevím. Je cílený na určitou věkovou skupinu a to 10-13 let a hlavně na holky. Na děti, co sní o tom, že z nich budou hvězdy a nebudou se muset namáhat. Pro ně je tento film jako dělaný a asi by mu dali 5*. Jenže mě už tento styl filmů nijak neohromuje. Kluk a holka se začnou mít rádi, pak se pohádají a nakonec se dají dohromady a mezitím je taková divná popelka, kdy kluk hledá holku, kterou slyšel zpívat. Nevím můj žánr to není. 1* jsem tomu dala pouze za docela ucházející písničky, i když teda vůbec nechápu, proč se to jmenuje Camp rock, když rocková písnička tam byla snad jedna a to si vůbec ještě nejsem jistá. Už se na to asi nikdy nepodívám, a pokud někdy ano, tak asi z největší nudy a až nebude, na co se dívat. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Říkejte mi, že jsem infantilní a že jsem zřejmě ještě nevyrostl, ale nebylo to na pokakálení se. Hlavní hvězda je Demi Lovato, která je mi opravdu sympatická, a to, že se v jednom kuse kření, mi ani nevadí. Navíc písničky pěkné, chytlavé... jen ten název bych viděl spíš jako PopCamp nebo Camp Poprock... Jo a Jonasy bych věšel za cosi do průvanu. Velké zlo. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

To by mě zajímalo, co dělá v názvu slovíčko Rock ? Když vezmeme bandu +-14 letých holek napatlaných chemikáliemi tak, že jejich obličeje házejí šílený odlesk, dostaneme děsivý obraz. Pokud ty dívky otevřou ústa, nedejbože začnou zpívat, tak já nemám slov. Najde se zde pár vtipných okamžiků, většinou za asistence vedoucího tábora, jinak to je vážně hodně nezáživné dílko. Lhát se nemá, to je moto celého filmu, tak proč si vylhali název ? 60 minuta a mačkám Delete... ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Let's make some other weird and awkward stuff like this, please ! Alebo radšej nie. Ako, nebolo to vyslovene nudné, ale bola to typická moderná diseyovská..hlúposť, ktorá nemá žiadnu pointu a chcela len vyzdvihnúť bratov Jonasovcov, tak ako to v minulosti bolo pri High School Musical. Ale predsa len to nie je odpad, ktorý by patril do koša alebo niekde, kde to už človek nikdy nebude vidieť. ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nevidel také sprzneie slova Rock. Ak si pán Diamond myslí že cukroví modeli Jonas brothers spravia z tejto sra*ky SCHOOL OF ROCK 2 tak sa mýli. O komerčnom úspechu napriek tomu nepochybujem, veď zámorská mládež doslova hlce čokoľvek čo zaváňa kombináciou hudba+deti, napokon po Disney chartbreakeroch typu HIGH SCHOOL MUSICAL a HANNAH MONTANA treba rýchlo dojiť kravu kým sa toho deti neprejedia. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)

Reklama

Reklama