Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Prvoplánovité, uzpívané, teenagerovsky naivní - prostě Disney. Kdokoli si tohle pustí, nemůže potom naříkat, že to byl děs, protože pokud není totální slepoň slintající si na košili v ústavu pro duševně choré, tak musel vědět, do čeho jde. že jde do dalšího hudebně-filmového naivního kousku pro náctileté z továrny pana Disneye (ten se asi v hrobě obrací). Tím ale nechci tady tyhle hvězdičky shazovat, Jonas Brothers, Demi Lovato, Hannah Montana/Miley Cyrus, Hillary Duff. Každý někde a nějak začíná a musím říct, že neprodukují zase tak hrozné kousky, i když zarytým nihilistům a zahořklíkům co pod slovem Rock vidí jen drsné kytarové rify a tak podobně, a ne další významy a interpretace, musí jejich slaďoučké naivní písničky budit dávivý efekt, díky kterému mají potom potřebu to vše vyzvracet (v dnešní době převážně na internet...). Ale to je jejich věc. Jejich hloupost si strčit prst do krku. Když vidím nálepku Larse von Triera, taky nečekám žádnou veselou romantickou komedii nebo oddechové pokoukání před hlavním spánkem. Stejně tak s obří nálepkou moderního Disney člověk opravdu může dost dobře vědět, co ho čeká (pokud si teda filmy nepořizuje namátkou a nepouští podle náhody, ale to je stejně tak dobrý nápad jako hrát ruskou ruletu s Glockem...). A v případě Camp rocku dostanete přesně tohle. Klasický scénář oudsider - v něčem vyniká - dokáže to využít - někdo mu hází klacky pod nohy - s pomocí přátel a ponaučení zvítězí - získá slávu a prince/princeznu ;-). Klasické Disney popstars obsazení a s tím spojené i herecké výkony. Průměrný štáb, od režiséra po pikolíka s kafem, protože pro cílovou skupinu to bohatě stačí. Pár pěkných písniček a sladký happyend. Ve výsledku a v rámci žánru je to jeden z těch lepších kousků, avšak stále průměrný. Ale jinak to ani v tomhle show business odvětví nejde. ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nevidel také sprzneie slova Rock. Ak si pán Diamond myslí že cukroví modeli Jonas brothers spravia z tejto sra*ky SCHOOL OF ROCK 2 tak sa mýli. O komerčnom úspechu napriek tomu nepochybujem, veď zámorská mládež doslova hlce čokoľvek čo zaváňa kombináciou hudba+deti, napokon po Disney chartbreakeroch typu HIGH SCHOOL MUSICAL a HANNAH MONTANA treba rýchlo dojiť kravu kým sa toho deti neprejedia. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi ani trochu, jak velkou mírou tento snímek kopíruje veškeré teen komedie(ať hudební či ryze komediální). Účast dosti průměrné kapely Jonas Brothers spolu s Demi Lovato, která se svým chatrným sebevědomím a velmi špatným "hereckým umem" působí, že se snaží vytvořit velký nálak na diváka. Hudební tábor se dá natočit lépe. Dokonce bych se i raději podívala na příběhy z hudebního tábora, které se tradují v Prcičkách. Toto je totiž naprostá cípovina. ()

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Prostředí 2/10/// +písničky, hudba, finále, částečně choreografie -scénář, marketing, vše působí hodně vyumělkovaně, Jonas Brothers, naivita všech/// Ehm no, tohle je špatný. Ani ne tak film, který své věkové publikum osloví. Spíše fakt, čím ty současné teen diváky krmí. No a oni jim to samozřejmě žerou. Problém je opravdu v tom, že vše je prvoplánované, od začátku do konce, udělané tak aby se to všem zalíbilo. Jenže jakou to má úroveň. Netvrdím, že to nechápu. Vše je opravdu spíchnuté tak, aby lidi šly na film protože tam je Jonas Brothers a následně aby šly na koncert protože se jim ta hudba vryje pod kůži a mohl bych pokračovat. Z mého pohledu u mě tato kapela totálně propadla. Demi Lovato je na tom o něco lépe, ale i tak mě nedokázala úplně přesvědčit o svém zpěvu, natož o svém hereckém umění. Dle mého Alyson Stoner a Brenda Song jsou na tom lépe. I když najděte mezi nimi 5 rozdílů. A teď se vracím zase k filmu. Čert vem marketing, ten je dnes základem všeho, ale to nemělo zabránit tomu aby tento film byl alespoň dobrý a to se nestalo./// Celkem 33%/// ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)
  • Premiéru filmu sledovalo 8.9 milióna divákov, čo je druhý najsledovanejší Disney Channel Original Movie hneď za High School Musical 2. (Tolf)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno