Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Dušan, Dušan. Takto veru nie. Jednotka v phode komédia pre mladých, dvojka relatívne snaživý porevolučný pokus o thriller (hoci dnes už film vyznieva dosť smiešne), ale to čo na vás absolvent VŠMU Rapoš rozbalí v treťom dieli- na to vás nepripraví nič. Teda- ak je pre vás dennodennou zábavou hltanie argentínskych telenoviel, ste doma. Kramár dabuje Maigu? Alessandro Coari je kto? Absolútne nechápem ako si Rapoš mohol myslieť, že toto je dobrý nápad. A možno si chcel len urobiť výlet do Afriky a potreboval na to zámienku a peniaze. ()

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná pičovina, toto som pozeral len kvôli hodnoteniu na ČSFD a vidím že osadenstvo tu má pravdu. Viac ako desať(?) minút som nemal síl pozerať. Ten idiot ktorého napadlo natočiť tretie pokračovanie tohoto obyčajného priemerného socialistického filmu (ktoré navyše s pôvodnou podstatou filmu nemá absolútne nič spoločné) si zaslúži do konca života zákaz činnosti! Nehovoriac o tom za aké peniaze sa táto monštruózna sračka natočila!!! Mimochodom to isté platí aj ku titulnej pesničke k tomuto filmu, ktorú z celej duše a celého srdca nenávidím tak ako sa len dá. Červivá čerešnička na hovniarskej torte je predabovanie Maigu Kramárom... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je třeba ocenit Evu Vejmělkovou, že svou životní pouť Fontánami dotáhla do konce, i když prostě musela vědět jak to dopadne...alespoň doufám, že to tak bylo, protože jinak u mě hodně klesla:) Nejsilnější stránkou filmu tak, jako obvykle, jsou doprovodné písně, po delší době už ne tak superprofláknuté... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Objektívne je to stále odpad, hlavne scenár a dramaturgia sú absolútne zlé. Jednu hviezdu dnes musím pridať za Vejmělkovú, ktorá stále nestratila svoje mladícke čaro, jazdí na motorke aj na koni a nezabudla, že ju niekedy dávno preslávilo mokré tričko, aj keď teraz už len v nenápadných scénach. A samozrejme, plusom je hudba Vaša Patejdla, takže film sa dá aspoň počúvať. ()

arkis 

všechny recenze uživatele

Najhorší slovenský film 90. rokov. Sentimentálna zlátanina, trápne presladená umelým sladidlom všetkých známych klišé a pripomínajúca skôr nevydarenú paródiu s neuveriteľne zlými hereckými výkonmi (sorry, pán Labuda). Nádherné africké exteriéry na film proste nestačia, pán režisér. Stačilo vydať iba soundtrack, ten jediný za niečo stojí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Ibrahima Maigu nadaboval Maroš Kramár, ktorý si s ním zahral v druhej časti. (MFJD)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama