foto

Maroš Kramár

  • nar. 26.4.1959 (59 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Maroš Kramár sa narodil 26. apríla 1959 v Bratislave v znamení Býk. Aj jeho otec a starý otec boli herci. Je synom Jána Kramára a vnukom Jána Klimu.

Maroš v roku 1978 úspešne ukončil štúdium herectva na Štátnom konzervatóriu v Brne. Rok pôsobil v divadle v Brne a neskôr v Divadle Andreja Bagara v Nitre (1979 - 1985). Od roku 1985 je členom Činohry SND v Bratislave. V divadle a televízii účinkoval už ako chlapec. Vytvoril hlavnú postavu v televíznej inscenácii Ivko a jeho mať (1971). Ďalej hral epizódne postavy v rôznych seriáloch a televíznych filmoch.

Je ženatý s manželkou Natašou, tá je právnička. Spolu majú tri deti - dievčatko Tamaru a chlapčekov Timura a Marka.

Získal rôzne televízne ocenenia (v roku 2005 ocenenie absolútny OTO = Osobnosť televíznej obrazovky). V poslednej dobe účinkuje hlavne v českých a slovenských seriáloch, kde vytvára rôzne epizódne postavy. Napríklad na Slovensku účinkoval v seriáli Medzi nami, ktorý sa veľkej sledovanosti nedočkal, no Ordinácia v rúžovej záhrade je na tom lepšie. V Česku účinkoval v seriáli Letiště.

Peter "Makky" Makyta

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zemřít šťastný
2017 Idiot (studentský film)
Muzzikanti
Únos
2014 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
Princezna a písař (TV film)
2006 Maharal - Tajemství talismanu
Vyznanie na cestu
2005 Dva na schodišti (TV film)
2001 Deník šílené manželky (TV film)
Královský slib
1999 Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1998 Knieža (TV film)
Posteľ plná hostí (TV film)
1996 Suzanne
1995 Malý veľký princ (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Na krásnom modrom Dunaji
Národný hriešnik (TV film)
1993 Fontána pre Zuzanu 2
Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
S láskou sa neradno zahrávať (divadelní záznam)
1992 Európa, moja láska (TV film)
Pokus (TV film)
Trhala fialky dynamitem
1991 Dlhá cesta domov (TV film)
Dúhová cesta (TV film)
Ružová Anička (TV film)
Čerti nespia (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Niť života (TV film)
Spomalený úder (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Krvavá svadba (divadelní záznam)
Kráľovstvo kaluží (TV film)
Nočný spev (TV film)
Tobogan
Zlodarov les (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 Lakomý Marko (TV film)
Lúčenie (TV film)
Lýrnik Ostap (TV film)
Prípad poručíka Seeborna (TV film)
Svědek času (TV film)
Ten tretí (TV film)
1987 Jemné umění obrany
Lakomec (divadelní záznam)
Pomník
Priama úmera (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Víkend za milión
Ženský zákon (TV film)
1986 Eygletiérovci (TV film)
Pohyb (TV film)
1985 Iná láska
Marka Nalezenka (TV film)
Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Revue za šest korun (TV film)
Ulička stratených snov (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 A keď som stretol lásku (TV film)
Cesta životom (TV film)
Lampáš malého plavčíka
Neodchádzaj nocou letnou
Vzbúrené mesto (TV film)
Čistá biela stena (TV film)
1983 Kováčova múdrosť
Rodinná anamnéza (TV film)
Učiteľka (TV film)
Výlet do mladosti (TV film)
1982 Chlapec a husle (TV film)
Farba tvojich očí (TV film)
Za humny je drak
Zimný semester (TV film)
1981 Soľ v tráve (TV film)
1980 Děti zítřků
Šiel tovariš svetom (TV film)
1979 Rosný bod (TV film)
Veľký Mogul (TV film)
Čtyři na sněhu (TV film)
1978 Aktovka (TV film)
1976 Náš dědek Josef
Tereza (TV film)
1973 Pověst o stříbrné jedli
Víťazný pád (TV film)
1972 Janko Búrka doma (TV film)
Výmyselníci (TV film)
Ďaleko je do neba
1971 Ivko a jeho mať (TV film)
Mŕtve oči (TV film)

TV seriály

2018 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2017 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Raritní případ (S12E25)
Změna je život (S12E24)
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 První republika (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (18)
2011 Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
další epizody (14)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Hon na legendu (E09)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Cesta světla (E05)
Camera obscura (E04)
Loupež (E03)
další epizody (5)
Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Letiště (TV seriál)
Blatní (S01E84)
Karel (S01E83)
Václav (S01E82)
další epizody (50)
2006 Letiště (TV seriál)
Šťastný a veselý (S01E34)
Černé Vánoce (S01E33)
Vypečený oběd (S01E32)
další epizody (34)
2005 Medzi nami (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1989 Félix a rúrka (TV seriál)
1987 Päť zŕn (TV seriál)
Spřízněni dobou (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Nová zmluva (E04)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
Obrat (E02)
další epizody (4)
Tajomný ostrov (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
Život bez konca (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)

Dokumentární

2016 Slávnostný otvárací koncert predsedníctva SR v Rade EU (koncert)
2014 Fetiše socializmu (TV seriál)
2008 Carstensz - Sedmá hora - vyp.
2005 Pururambo - prales, kde se zastavil čas - vyp.

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
2017 Tajemství těla (TV pořad)
Všechno, co mám rád (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Kdo to ví? (TV pořad)
Trebbia 2016 (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Šťastné a veselé Vianoce s Markízou (TV pořad)
2014 Chart Show (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2014 (TV pořad)
Noc nádejí 2014 (TV pořad)
Trebbia 2014 (TV pořad)
Čo ja viem (TV pořad)
2013 Krampoloviny (TV pořad)
Milujem Slovensko (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Naši ma zabijú (TV pořad)
Slovenka 2013 (TV pořad)
2012 Autoškola národa (TV pořad)
Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Slnko v sieti 2012 (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Kto hovorí pravdu? (TV pořad)
Tandemy (TV pořad)
Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
2010 Extra (TV pořad)
Hodina deťom (TV pořad)
Kde bydlely princezny (TV pořad)
Tomu neuveríš (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Mini Talent show (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Skvelý deň (TV pořad)
Slovensko má Silvester (TV pořad)
Slovensko má talent (TV pořad)
Česká Miss 2008 (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
Takí sme boli (TV pořad)
ČR : SR Test národa 2007 (TV pořad)
Člověče, nezlob se (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
Dievča za milión (TV pořad)
2003 Inkognito (TV pořad)
2002 Je to možné? (TV pořad)
2001 Úsmev, prosím! (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Bonzáčik (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
Pevnosť Boyard (TV pořad)
1996 Smotánka (TV pořad)
1991 F&V: Film&Video (TV pořad)
1989 Podľa zvyku starého (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace