Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Majoslav11 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi som chcel dať aspoň jednu hviezdu, ale asi ozaj nie je za čo. Veľmi plytký dej, ktorý bez problémov nasekáte do jednej dvadsať minútovej epizódy seriálu, je tak neskonale naivný a hlúpučký, že sa tu dostávame na úroveň jednoduchého rodinného filmu. Miestami sme dokonca v mexickej telenovele, fakt. Logické prestrelenia ani neriešim. To talianske drevo v hlavnej mužskej úlohe snáď nedokáže zahrať ani tú základnú emóciu, aby som mu niečo veril. Jednoznačne najslabší diel celej série a nechajte už prosím tú Zuzanu na pokoji. Odpad. ()

gombarix odpad!

všechny recenze uživatele

[omg]"Za zmienku stojí film FONTÁNA PRE ZUZANU 3, s ktorým získal najvyššie ocenenia na medzinárodných filmových festivaloch v Atlante a Filadelfii (2000). Poroty oboch festivalov vysoko hodnotili nielen umeleckú a remeselnú úroveň diela, ale aj jeho výraznú protirasistickú myšlienku a medzinárodnú výzvu k láske, pochopeniu a tolerancii medzi ľuďmi rôznej farby pleti."[/omg] Souhlasím, že natočit tak nebetyčnou blbost je mimořádné umění. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Chvíľami mám pocit, že treba všetko haniť čo je z domácej tvorby, ono to asi nie je dosť Americké že ? Film spĺňa všetko čo mal, človek sa krásne zasmeje a nemusí počas toho krútiť hlavou, že čo mu to zas dávajú pod nos ... a tak ako v prvom dieli ach tá láska . P.S za mojich detských čias som s rodičmi cestoval vlakom a v kupé sedela aj Eva ... len ja si ju nepamätám :( to mi nemohli rodičia spraviť fotku na pamiatku ? :( ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Cože? Jeden z nejhorších filmů všech dob? Tak to teda zdaleka ne. Samozřejmě Fontána pre Zuzanu je tak trochu Rosamunda ve slovenském provedení, ale to nic nemění na tom, že mě film bavil. Kamera byla na slovenské poměry vynikající a hudba se mi neoposlouchá ani po padesáté. Že je příběh o ničem, zvraty jsou směšné a že všichni mluví slovensky, považuju jen za povinnou daň. Nic jiného jsem fakt neočekával. Za normálních podmínek bych dal asi slabší 3 hvězdičky, ale v situaci, kdy každý solí odpad za odpadem a myslí si, jaký je to filmový kritik, tak já dám 4 hvězdičky a hotovo. :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dosť podhodnotený film napriek tomu, že sa v mnohom ukázal ako hlúposť. Film v češtine ešte nie je najhoršia vec, no predabovaný Maiga ma nepotešil. Taktiež ten casanova, ktorý zachraňuje dažďové pralesy bola obludnosť. Výprava pekná, film má oddychovú atmosféru, trocha zábavy a navyše možno by bez neho nebola ani nádherná pieseň Voda čo ma drží nad vodou. Navyše Eva Vejmělková je stále krásna, napriek tomu, že od prvého dielu ubehlo približne 14 rokov. Trochu mi vadí, že tu má už tretieho partnera, ale tak je to len film, ktorý veľmi na minulosť nespomína. Ako muzikál to nie je tak dobré ako predchádzajúce, no piesne okolo Ibiho pobavia. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Marilyn Ngondo, ktorá si zahrala postavu Nene, bola v čase natáčania filmu vyhľadávanou juhoafrickou modelkou pracujúcou v Londýne. (Raccoon.city)
  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)
  • Ibrahima Maigu nadaboval Maroš Kramár, ktorý si s ním zahral v druhej časti. (MFJD)

Reklama

Reklama