Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase ten Takashi Miike. Jak on dokáže natočit některé cool scény, za to by se nestyděl nikdo. Jeho závěrečný souboj je nadupaný, a to jak stylizací, tak díky hercům a nakonec i díky všemu ostatnímu - střeh, který není tak rychlý úhly, které jsou promyšlené, a hudba, která je kulervoucí. Mám pocit, že slovo kulervoucí jsem ještě nepoužil, tak doufám, že tohle je jediná příležitost, kdy jsem tak učinil. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Vobec sa necudujem, ze toto si medzi japonskou omladinou stihlo ziskat prakticky hned po premiere obrovsku popularitu. Tolko adrenalinu by hadam aj z Romerovych zombikov spravilo Snyderovych sprinterov ;-) . Navyse to, co zo zaciatku vyzera ako velmi svizna a drava upomienka / variacia na 80´s b-ckove akcie (hlavne hudba) na cele s Class of 1999 (skolske prostredie a studentske bojove frakcie stojace proti sebe) sa postupne meni na vyborne natocenu, zahranu a emocne silnu odu na priatelstvo. A hoci film vychadza z japonskej mangy, natocene je to takmer permanentne "zapadne", pricom zaverecna "burly brawl" je sposobom nasnimania velmi "korejska" :-) . Tesim sa na druhy diel, dufajuc ze nepojde iba o variaciu videneho. ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Takaši Miike vytvoril neskutočne akčný film plný old-style bojových scén, humoru a napätia. Zároveň je to však aj o priateľstve, súdržnosti, lojalite a ceste za naplnením snov a očakávaní. Scenár je do detailov prepracovaný, viaceré momenty som si po zhliadnutí filmu pozrel znova a až potom zapadli na svoje správne miesto v rozprávaní. Geniálne. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. Úplně mě to přišpendlilo k obrazovce. Vychutnával jsem si tenhle akční nářez od začátku až dokonce. Má to snad vše, co od takových filmů očekávám. Od parádní atmosféry, kterou podporuje ještě výborná hudba, která má šťávu a říz, přes zběsilé souboje až po herecké obsazení. A ten závěr. Ten mě opravdu navnadil na druhý díl a to čekání na něj bude opravdu dlouhé. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Wow. Konečně jsem viděla Shuna hýřit nějakými emocemi :-) 100% musím shlédnout dvojku, protože tohle byl opravdu nářez. Bitky, bitky, bitky, krev, krev, déšť, přátelství, oddanost, spravedlivost... bože, to bylo super...! Oči navrh hlavy, bušící srdce, no, já hořela :-D Prostě dobrej film, kde mě občas štvala kamera, protože jsem si pořádně nemohla prohlédnout všechny rány, co kdo dostal... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama