Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Wow. Konečně jsem viděla Shuna hýřit nějakými emocemi :-) 100% musím shlédnout dvojku, protože tohle byl opravdu nářez. Bitky, bitky, bitky, krev, krev, déšť, přátelství, oddanost, spravedlivost... bože, to bylo super...! Oči navrh hlavy, bušící srdce, no, já hořela :-D Prostě dobrej film, kde mě občas štvala kamera, protože jsem si pořádně nemohla prohlédnout všechny rány, co kdo dostal... ()

balone 

všechny recenze uživatele

Miike znovu dokázal svojí genialitu, když natočil tento film. Akce jsou až ukázkově skvěle natočené, žádný roztahaný děj, odsýpá to a nestačíte se ani divit a už je konec. Szmpatičtí herci a dobrá hudba, takhle nějak bych popsal tento film. A hlavně Akce je tam dostatek, takže pokud bažíte o boji pěst na pěst, xicht ;), tak se podíbejte. Mimochodem i osobitý miikeho humor nechybý. 90% ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Výborný akční film s nádechem dramatu, nečekejte sice žádný fajty typu Jacky, Jet nebo Donnie, ale spíš klasický pouliční bitky asijských chuligínů :). Bohužel sem se na chvíli ztratil v postavách (což asi není u asijskýho filumu nic mimorádnýho) a v tom kdo je vlastně s kym a proti komu, ale pak sem si to zase dokázal dát dohromady. Musím uznat že být holčina orientovaná na Asii asi bych si šla právě vyměnit kalhotky. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Takaši Miike vytvoril neskutočne akčný film plný old-style bojových scén, humoru a napätia. Zároveň je to však aj o priateľstve, súdržnosti, lojalite a ceste za naplnením snov a očakávaní. Scenár je do detailov prepracovaný, viaceré momenty som si po zhliadnutí filmu pozrel znova a až potom zapadli na svoje správne miesto v rozprávaní. Geniálne. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Takaši Miike dokáže ze současné ostrovní kinematografie vykřesat mnohem více drajvu, než většina ostatních filmařů. Samozřejmě můžeme polemizovat o tom, zda tímto příklonem k západním filmovým postupům neničí to nejzajímavější, co nám japonské filmy mohou nabídnout, ale to by bylo na další povídání. Kurózu ZERO je výtečný zejména ve své první sebeshazovačné polovině, ze které je cítit ironie na míle daleko. V druhé části tohle trochu utichá a do popředí se dostávají vztahy a podobné nesmysly, což trošku ubírá na tempu a celkové atmosféře. Nicméně faktem je, že Takaši to drží pevně za nastajlované pačesy a přichází s cool bitvou v dešti jejíž přehlednost je díky trojici komentátorů nezpochybnitelná… Je nutné uznat, že i přes poměrně dlouhou stopáž to má říz a není to hloupé. Vidět to v době vzniku, zcela jistě bych byl nadšený. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama