Reklama

Reklama

Nestyda Louis C.K.

(pořad)
  • USA Louis C.K.: Shameless
USA, 2007, 57 min

Scénář:

Louis C.K.

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Ať už píše, baví diváky na jevišti, nebo připravuje komediální show pro HBO, Louis C.K. se nikdy nestydí podělit o své myšlenky. Nyní se vrací ke kořenům ve stand-up show, v níž se věnuje každodenním tématům blízkým i drahým jeho srdci. Komediální a televizní hvězda Louis C.K. je zpět na HBO ve své stand-up show pro dospělé bez jakýchkoli zábran! Jeho vystoupení bylo natočeno naživo v divadle Henryho Fondy v Los Angeles a Louis se zde zaměřil na hubené a tlusté lidi, utrácení peněz, samolepky, obyvatele Kalifornie, cizince a kamarády, sex a manželství, lhaní svému partnerovi, ztrátu soukromí a novou oblíbenou zábavu pro otce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (49)

H34D 

všechny recenze uživatele

Dunhamův Achmed je jen úsměvná hříčka pro děti, teprve Louie přináší "the real deal" v podobě dospělé, ale zároveň pubertálně sprosté stand-up show, která nemá konkurenci! Louie vychází z reálných životních situací muže středního věku, jeho humor nezná hranice, nebojí se slovně "znásilnit" ani svou rodinu, ale přitom v každém ulítlém gagu zachovává pravdivé jádro umožňující svému publiku identifikaci a upřímné sympatizování... Speciálně Shameless bych označil za jeho nejlepší výtvor, u vtipů s nejnižší formou sexu a dcerkou na parkovišti u supermarketu jsem se bořil smíchy. 9/10 ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Se stand-up komikem Louisem C.K. jsem se poprvé setkal v seriálu Lucky Louie. A tento seriál se okamžitě zažadil mezi mé oblíbené, protože bez jakýchkoliv servítek řeší životní situace a vztahy obyčejných lidí. A v nastaveném trendu Louis pokračuje i v tomto záznamu svého vystoupení, kolikrát zajde ještě dál (že už to snad ani dál nejde :-)). Nejvýživnější je závěrečná část, kdy na řadu přijde rodina (vztah s manželkou, výchova dcer) – to jsem brečel smíchy! Takže pokud se chcete pořádně pobavit, zasmát, poslechnou si pár (občas nechutných) vtipků, či si jen poslechnout Louieho názory na život, není lepší volba než tento "Komik bez hranic"! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Žádné výbuchy smíchu se ke mně nedostaviliy, ale stálý lehký poloúsměv jsem si držel snad po celou dobu sledování. Louis C. K. hovoří o atraktivních tématech. Řekněme, jedna z nejkratších hodin v mém životě, když nepočítám ty prospané. Nuda naprosto žádná. Jen toho humoru bych přivítal ještě více. Solidní 3*. S většinou českých komiků je tento chlapík nesrovnatelný. Pokud se počítá Říša Nedvěd, tak ten jediný tohoto tlustého pána irského zevnějšku válcuje. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Výborne prezentované vtipy, na homosexuálov, rodinu a hlúpych ľudí. Louisa C.K som nemal možnosť zaregistrovať a toto je moje prvé stretnutie s ním. Absolútne ma ozbrojil a dostal niekoľko krát do kolien. Takýto štýl humoru jednoducho zbožňujem a príbeh o najsmutnejšej masturbácií bol pre mňa vrcholom celého predstavenia. ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Louie je potřeba chápat trochu hlouběji, i když je tento pohled někdy trochu obtížný přes všechny ti "honičské" pózy. Já na něm mám hrozně ráda, že si ze sebe umí dělat legraci a nebojí se překračovat jakákoliv nejhlubší společensky zakořeněná tabu. Líbí se mi, že bojuje proti stereotypním představám o homosexuálech, o kultu krásy a další. A dokáže i tu největší pitomost dovézt do tak úžasného metafyzického rozměru a okořenit to dvojsmysly, které si musíte domyslet s nápovědou jeho lstivého úsměvu (např. historka s jeho dcerou a její vagínou). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama