Reklama

Reklama

Grizzly: Pomsta šelmy

(TV film)

Skupinka čtyř kamarádů – Wes, Sean, Ritch a Lauren –, kteří právě s úspěchem udělali maturitu a také ji řádně zapili, se vydá na výlet. Kohosi napadne, že by mohli jet na místo zvané Grotto, kam je zakázaný vstup. Mladíci se pro nápad ihned nadchnou, jen Lauren se nezdá. Nakonec ale i ona souhlasí... Když přijedou na místo, všude visí cedule o zákazu vstupu. Čtveřice jich nedbá a velkou rychlostí brázdí prašné cesty parku. Pak auto do něčeho nečekaně narazí a skončí v křoví. Otřesená Lauren se vydrápe z havarovaného vozidla a spatří na cestě usmrcené mládě medvěda grizzlyho. Sean navrhuje, aby co nejrychleji odjeli, protože matka bude určitě nablízku. A nepochybně se rozzuří. Z lesa už se ozývají znepokojivé zvuky... (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Jediným plusom tohto filmu je postava medveďa. Je však škoda, že jeho potenciál nebol naplno využitý. Hrozný herci tápajú v nelogickom a tupom scenáry a zbesilých útokov, ktoré to mohli zachrániť je žalostne málo a aj to málo delia neuveriteľne dlhé a nezáživné pasáže. Záver je z kategórie WTF? a úprimne povedané som horší koniec asi ešte nevidel. Za medveďa - 10 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jakožto milovník zvířecích hororů jsem se těšil na slušnou grizzly odplatu, gore scény a především propracovanější atmosféru, ale odměnou mi byla podprůměrná podívaná, při které se napětí objevilo jen několikrát (snad omylem) a to ještě na velmi krátkou dobu. Pokud se to tak dá tedy nazvat. Zvláště kameraman by potřeboval pořádně proplesknout přes obě půlky tváře, protože to co předváděl společně se střihačem, se snad nedá označit ani za špatně odvedenou práci. Chaotické záběry, třepající se kamera a hlavně nevyužitý potenciál prostředí – to vše mělo za následek velmi slabou úroveň filmu. Přitom stačilo si více pohrát s atmosférou (lovecká chata se k tomu přímo nabízela), jednotlivé útoky medvěda více propracované (ne opravdu nestačí, že teenageři létají vzduchem) a hlavně byla citelně znát absence lekacích scén. Tvůrci si zřejmě mysleli, že jim divák sežere i s navijákem fakt, že se medvědice přikrade potichu zezadu ke své oběti, nebo jako mávnutím kouzelného proutku zmizí v řídkém porostu, aby se následně objevila hned za (před) prchající obětí. Tohle možná mělo šanci uspět u malých děcek, ale jinak určitě ne. I tento kousek je součástí Maneater Series. 30% ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako vtip dobrý, jinak je ale Grizzly jeden z nejvíce amatérských filmů, jaké jsem měl možnost kdy vidět. Tohle prostě nemůže nikdo myslet vážně. Stačí si projít zajímavosti a už jen tohle vás naprosto dorazí. Dal jsem to jen čistě ze zvědavosti, budu rád, když na tohle filmařské dno co nejdříve zapomenu. 0/10. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Tento režisér točí čím ďalej tým horšie filmy.Zo začiatku ešte boli niektoré jeho filmy celkom obstojné,ale toto bolo veľmi slabé.A vraj to bol študent u Rogera Cormana.Jediné čo na tom filme bolo pekné,bola medvedica,ozaj krásny exemplár.A ešte tie lesy,tie boli tiež pekné.Film absolútne nič neponúka,okrem hlúposti.Teenagery sa správali ako imbecily a vôbec ich neľutujem.Takže mamička malého medvedíka vzala spravodlivosť do vlastných rúk a dobré urobila.Jedná hviezdička za toho medveďa a pekné lesy a za film veľké h...o. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film postrádá logiku úplně ve všem. Od televizní produkce se sice nedají čekat veledíla, ale čeho je moc, toho je příliš. Scénář snad napsal na hororech tohoto typu ujetý puberťák a nepochopím, že mu to schválili a dokonce natočili. Spíše to vypadá jako dílo zarytých nadšenců bez kapky rozumu. V zájmu svého zdravý doporučuji vyhnout se ne velkým, ale přímo ohromným obloukem. Je to ztráta času. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na místech, kde bylo nebezpečné natáčet s medvědem, hrál herec v medvědím kostýmu. (Cheeker)
  • Medvěd se jmenuje Koda. Navzdory tomu, že ve filmu hraje samici, je Koda samec. (Cheeker)
  • Scény, ve kterých medvěd nahlas "vrčí", byly dabované. Ve skutečnosti - když stál na zadních nohách - tak prosil o marshmallows. (Cheeker)

Reklama

Reklama