Reklama

Reklama

Jeff Dunham's Very Special Christmas Special

(pořad)
USA, 2008, 85 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham, Brian Haner

Obsahy(1)

Populární americký břichomluvec Jeff Dunham vydává své další dvd, které je již třetí v pořadí. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o vánoční speciál, v němž samozřejmě nechybějí ani Jeffovy (a naše) oblíbené loutky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Bubba J a mrtvý terorista Achmed. A co by to bylo za Vánoce bez pořádných koled? Těšte se na ty nejznámější v podání našich kamarádů, byť v trochu upravených verzích, a na spoustu vtipů.. (Guzo)

(více)

Recenze (56)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bubba J je neskutečně slabý a kdyby mu neujíždělo oko, tak není vůbec směšný. Naštěstí to jeho kámoši z Je-f-f-ova kufříku dostatečně vyvažují. Walter je řízek, Achmed magor a Peanut je prostě z jiné planety. Docela by mě zajímalo kdy a za jakých okolností na něj Je-f-f, přišel. "Jingle bombs, jingle bombs..." ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Slabší než předešlé dvě DVD??? ANI OMYLEM! Já sem se řezal teda u každýho dílu od začátku do konce, u tohohle nevyjímaje. SILNECE! night, všechny jejich songy byly naopak příjemným zpestřením. Vtípky s Josém sou prostě dycky legendární, Peanuta mam prostě rád, takovej energickej. Je hezký, jak dokáže udělat fóry z tolika různými osobnostmi, a už vůbec si zaslouží úspěch za to, jak věřně tvoří osobnosti jeho loutek, které ještě přibejvaj na věrnosti jejich společnýma historkama (lyžel). Klobouk dolů před tímhle mistrem! ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Bezesporu nářez, ale nějak mi ta stopáž nesedla. Mohlo to být kratší a určitě by to i tak mělo spoustu humorných scének, takto už to bohužel zbytečně vaří z ničeho. Použíté fórky, který zná každý fanda Jeffa Dunhama z Youtube jsou sice velmi dobré, ale otřepou se. Ale i tak některé pasáže jsou opravdu skvělé. U mě vítezí přeci jen výstupy s Walterem a Achmedem :-) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Některé z komentářů jsou tady o tom, že tento vánoční speciál sice je výborný, ale Dunhamovy předchozí vystoupení jsou prý lepší - a vzhledem k tomu, že ty předchozí jsem neviděl, bez obav dávám pět, protože jsem se opravdu smál od začátku až dokonce, snad jen Peanut mi nepřišel tak 'okouzlující' jako americkému (a asi nejen jemu) publiku. ()

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Když jsem na youtube poprvé viděl tohohle chlapíka, málem jsem smíchy spadl ze židle (byla to část s Ahmedem:-)) Pouštěl jsem si další a další kousky znovu a znovu a celé vystoupení Spark of Insanity je podle mě geniální. Takže od téhle novinky jsem očekával opravdu hodně. Bohužel se moje očekávání nenaplnilo. Pořád je to moc dobré a místy skvělé, ale už to prostě není ono. Ne vždycky se hodí sprosté vtipy a zvlášť můj favorit Peanut jich sype až moc. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Loutky jsou oblečeny do zvláštních kostýmů učených výhradně pro tento speciální díl. Walter je oblečen do červeno zelené flanelové košile s vestou. Achmed the Dead Terrorist má na hlavě Santovskou čepici. Bubba J je oblečen do červeného trička a na hlavě má zelenou baseballovou čepici. Peanutovy boty jsou červené se zelenými tkaničkami a ozdobené jmelím. A na závěr, José Jalapeño on a Stick má ozdobené sombrero a jeho tyčka je zabalena do vánočních světýlek. (c.tucker)
  • DVD A Very Special Christmas Special se stalo nejsledovanější show v celé historii TV kanálu Comedy Central, jelikož si diváci objednali více než 400 000 kopií DVD během prvních 14 dní prodeje. (c.tucker)

Reklama

Reklama