Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický pořad v němž můžete jednou týdně vidět reportáže s patřičně lechtivou tematikou, živé vystoupení a vždy alespoň jednoho hosta - buď přímo z erotické branže, nebo z řad známých celebrit. (Pumiiix)

Recenze (139)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Lehce erotický lechtivý pořad, žádný péčko, pořad který mě bral opravdu jen krátce v té době mi bylo přeci jen už sedmnáct:-) Dnes bych se na něj už jen stěží díval:-) Ve své době tedy splnil své, dnes mírně k pousmání.. Opravdu nepotřebuji a nepřipadá mi pro život nijak důležité vědět jak to dělají a mají rádi české selebrity i přes všechny určitě zajímavá témata.. 2* za některá live vystoupení a především za Janičku, která byla z výše uvedených dam jednoznačně nejpříjemnější, nejsmyslnější a podle mého zdání měla i nejlepší celkový projev... ()

Mr.Nobody 

všechny recenze uživatele

Kdysi jistě zajímavý počin. V současnosti by to ale zřejmě chtělo nový, inovativní přístup a nový pořad. Ten by však musel zahrnovat i vysokou míru vkusu, která se z tohoto pořadu postupně vytrácela. Toho by se však musela zřejmě ujmout televize s výrazně vyšší mírou potřebného vkusu, který by přinášel zajímavá sdělení a odvracel zbytečnou vulgaritu. ()

Reklama

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Je posledním z mála věcí z tohoto žánru, které jsem kdy měla možnost shlédnout v kouzelné krabičce, která se zove televize. Pamatuji si pouze díly se Zuzanou Belohorcovou, na které jsem vždy koukala hlavně z důvodu zvukomalebnosti slovenštiny a vstřebání tohoto jazyka do ucha, jako dítko, narozené pár let před revolucí, jsem neoplývala velkou znalostí tohoto jazyka. Na svoji obhajobu udávám, že při prostopášnějších ,, erotikou“ nabitých scénách, jsem cudně klopila zrak a nastražovala uši, při volume staženém na minimum s prstem neustále připraveným na tlačítku vypnout a s dokonalou výmluvou, že jsem si jen nutně v noci odskočila do obýváku pro něco, životně důležitého, co nemohlo ani v nejmenším počkat do rána. Koukání se na tajňačku na Peříčko a poslouchání sexíčku live a následného rozebírání obou zmíněných ve škole, s tím, jak ti dospěláci můžou takové prasárny dělat, když pro celou naši třídu bylo v té době krajně nechutné i líbání, patří do úsměvných to vzpomínek. Kde ty časy jsou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo to byli ještě časy, kdy vám nějaký ten eroťák coby nezletilému moc trafikantek prodat nechtělo, o internetu z pohodlí domova jsme si mohli nechat zdát a tak nezbývalo než čumět na tenhle pořad. No a na takovou Štefánkovou nebo Bělohorcovou se zas dalo dívat – ne že ne. Jen smůla, že většina těch „reportáží“ byla vážně celkem na hovno…Z nostalgie nějakou tu hvězdu dám, ale jinak nějak valnou úroveň tento „erotický pořad“ vážně neměl… ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Málokoho nesnáším tak jako parazita Saudkovou, štětku Belohorcovou či primitiva Rosenberga, takže jsem se na to nikdy moc nedíval. A když, tak v mém pubertálním mládí, kdy jsem doufal ve špetku erotismu (toho se mi stejně dostalo). Z vyprávění vím, že se na takový pořady koukali vytrvalí onanisti a ubožáci všeho druhu a to až do hluboké dospělosti. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Priemerná sledovanosť jednej časti v rokoch 1997 až 2004 bola 621 000 divákov. (Raccoon.city)
  • Prvý erotický program v Českej republike. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama