Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Western

Pořady (10)

Silvestry Vladimíra Menšíka

Silvestry Vladimíra Menšíka (1993)

Menšíku, kokokokodáááák. I když jsem to viděl bezpočetněkrát, každoročně na to koukám. A každoročně se bavím.

Čundrcountryshow

Čundrcountryshow (1994)

...a teď nedávno jsem slyšel takovej fór, kterej se mi hrozně nelíbí, prej: "Víte proč musí mít ženská větší IQ než kůň? Když meje schody, aby nevypila kýbl"... Tenhle pořad jsem ze všech těch Nováckých sledoval nejradši. Mládek je king!

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Na výběru hostů samozřejmě záleží, ale i když se objeví nějaký méně zajímavý host, Jan Kraus perlí, hláškuje a rozdává udivené pohledy a otázky na všechny strany. A nekvalitní zpěv Jana Krause (tím ho nechci nijak urazit)? Báječná pětiminutovka kdy mohu odběhnout do kuchyně uvařit si kafe :-). Nejlepší hosté: JUDr. Voženílek (předseda Svazu mužů), Jiří Krampol, František Žváček (sběratel prezervativů), Stanislav Marek (sběratel vtipů), Radek Hodousek (vítěz ankety Zdravotní sestra roku) a především pan MVDr. Rudolf, mistr republiky ve vábení zvěře.

Ruská ruleta

Ruská ruleta (1994)

Ve své době jeden z nejlepších zábavných pořadů, které jsme mohli v televizi vídat. Ze začátku jedna perla za druhou a Marek Eben to skvěle moderoval. Když Marek odešel, úroveň o něco klesla. Ale i tak to stojí za podívanou, hlavně kvůli hereckému resp. komickému umění Jiřího Lábuse a Oldřicha Kaisera.

Malý televizní kabaret

Malý televizní kabaret (1977)

Pořad pro děti, o jehož kvalitě si tvůrci dětských pořadů mohou nechat posledních 20 let jen zdát. V záplavě "Teletubbies", "Pokémonů" a podobných hovadin, totiž podobná věc citelně chybí. A radost bavičů z toho, že dělají radost dětem, čehož je "MTK" plný, už chybí úplně. 90%.

Peříčko

Peříčko (1997)

Na tento pořad mám největší vzpomínky z dob, kdy jsem chodil na víkendovou brigádu u nás v hospodě. Sobotu co sobotu se scházeli povětšinou jedni a ti samí a zhruba pět z nich (no, dalo by se říct, že jsou to mí kamarádi :-)) by vydrželo dřepět v putyce třeba do nedělního odpoledne. Hospodský odjel po desáté a já jsem s nimi byl do zavíračky obvykle sám. Už mě nudilo poslouchat furt ty samé řeči kdo s kým šukal, nebo jak se kdo kde vožral a jednou jsem se zvedl se slovy: "Končíme, jdu domů na "Peříčko"" (pro rejpaly - u nás v hospodě televize není). Po počátečním zklamaném zahučení jeden z nich prohlásil: "Tak my půjdem s tebou". No, abych pravdu řekl, se strachem. Ale naštěstí u nás nic nevyvedli a naši spali. Příští týden se situace opakovala a kamarád na to: "Tak dneska půjdem na "Peříčko" k nám". O té doby jsme se po týdny střídali (párkrát nás taky vyhodili, ale to tu nebudu řešit), po každém díle si říkali: "To byla ale blbost", ale stejně jsme se příště koukali zas. Tudíž jsou dvě možnosti - buď jsme byli opravdu hodně vožralí, nebo to nebylo zas tak zlé.