Reklama

Reklama

Jeden z nejstarších a nejdéle vysílaných cestovatelských pořadů České televize, se kterým můžeme procestovat všechny kouty světa. Jakýmsi předchůdcem Objektivu se stal měsíčník Perem a kamerou, samotný Objektiv se poprvé vysílal v neděli 11. ledna 1987 dopoledne a jeho vysílací čas se nezměnil dodnes. V neposlední řadě tento cestovatelský magazín začal ve svém designu využívat pravidelně virtuálního studia 3D technologií. (Stocki)

(více)

Recenze (99)

xpaja 

všechny recenze uživatele

Jedna ze stálic v programu České televize. Především ve svých počátcích svoji kvalitou Objektiv výrazně převyšoval ostatní pořady v tehdejším vysílacím schématu. Proto jsem si Objektiv oblíbil už jako malý. I v dnešní době obstojí proti obdobné konkurenci na komerčních televizích, resp. jejich úroveň stále převyšuje. Dávám ---== 75% ==--- . ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi až šokující, že se v České republice v době, kdy je tu jednak spousta soukromých televizí a jednak každý může cestovat a založit si vlastní kanál na youtube, ještě provozuje veřejnoprávní TV, která vybírá povinné poplatky a pouští tam takovýhle pořad, který je očividná trafika pro reportéry, kteří si právě za tyhle poplatky dělají výlety do exotických destinací, tam natáčejí úplně běžné turistické atrakce, doprovází to naprosto stupidním, bezcenným a dokonce někdy i politicky zaujatým komentářem. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Objektivně s Objektivem každou neděli už po dvacet let...To je něco..! Ač to zní skoro neuvěřitelně je to tak:-) Tento stále nesmírně populární publicisticko-zpravodajský pořad ze všech koutů naší modré planety má stále co nabídnout a říct. I když je poslední dobou stále míň a míň času ho pravidělně sledovat, tak mu i tak přeji vše "NEJ" a vesele vzhůru do další desítky...Podobné pořady: Toulavá kamera aj dnes už neexistující... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S Cestománií asi nejstarší cestovatelský pořad, který na České televizi od dětství sleduji, a který jednoznačně stojí za tím, že tak rád cestuji nejen po Česku, ale i po světě. A jelikož je turistika můj jeden z nejpřednějších koníčků, tak musím říct, že Objektiv tady nejspíš docela i uspěl. A věřím, že v tom rozhodně nebudu sám. Skvělé reportáže, které jsou odvislé čistě jen na tom, jak moc Vás dané země zajímají. Přitom reportáže s kvalitou, která je za ty desetiletí neměnná. ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Pořad, u kterého každé nedělní ráno už od útlého dětství rozlepuju oči a snídám celý svět kousek po kousku naservírovaný v úsporném elegantním provedení krátkých reportáží. Nejsem žádný velký kosmopolita, ale Objektiv jsem měla vždycky radši než Toulavku... Zaprděná ČR totiž svou úzkoprsostí působí na obrazovce proti všem vůním zbytku světa vždy tak trochu jako navoněná bída :) 5 hvězd s tím, že Objektiv tuhle tradici udrží a kakao u něj budou srkat i moje vnoučata! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • První pravidelný cestovatelský magazín v českých televizích. (Karlos80)
  • Vysílání: neděle dopoledne – 20 let si udržuje stálé nasazení. (Karlos80)

Reklama

Reklama