Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Pořady (9)

60

60 (1996)

Hudební undergroundový pořad, který tady již nikdy nebude. Žádný umělý moderátorský pózy, zkurvený celebrity, nebo cokoli komerčního. Prostě jen zábava a I´m Cyber ( dnes již česká dnb legenda) jako moderátorka, byla neodolatelná. Naprostý respekt.60

Paskvil

Paskvil (1997)

Před Paskvilem byla ještě 60ka, to už je opravdu pro nadšence alternativních pořadů, které se věnovaly nejen hudbě. Paskvil směle pokračuje v tradici s dokonalejším prostředím a obrovským hudebním rozsahem. Většina dnešních teenagerů o takovýhle pořad nestojí a ani si ho nezaslouží.

Ta naše povaha česká

Ta naše povaha česká (1993)

Je to o Nás, nebo to neni o Nás? O českým národu...Každopádně nezaujatý pohled na problematiky dneška. Tenhle pořad nemá vůbec důvod končit. Témata jsou v podstatě nevyčerpatelná.

Noc s Andělem

Noc s Andělem (1999)

O 13 let později je nádherné, jak člověk může srovnat, zavzpomínat a zoufale povzdechnout. ČT2 byla vždy středem alternativy TV pořadů, které začínaly na absolutních undergroundech např. pořad 60 nebo již profesionálnější, nicméně stále alternativně pojatý Paskvil. Končí nám tisíciletí a tím i podobná zábava na úrovní, kterou toto živé, noční, sobotní vysílání unikátního programového projektu, určitě přinášelo. Když se dnes divák odváží zapnout TV ve vysílacím čase tohoto pořadu, nestačí zírat. Když tam není polonahá slečna mávající penězi a čekající na telefonát, můžeš si poslechnout rady od zkušené cikánky či nevěřícně zírat na Standu Plamínka - zdatného bubeníka. Televizní důstojnost se ztrácí v potřebě sledovanosti a výdělku. Stačily by i reprízy tohoto výjimečného pořadu, aby si nespavci mohli užít kvalitu a jistou úroveň TV zábavy.

Ruská ruleta

Ruská ruleta (1994)

Přímý důkaz, že dvojice Kaiser - Lábus je nejspíše tím posledním komediálním duem, které má v sobě tradici kvality československého televizního humoru a hlavně dokonalá ukázka jejich improvizačního i hereckého talentu. A není se co divit, po KOUZELNÍKOVI bylo jasné, že tito dva komici jsou skutečně jedním z vrcholů. Pořad vysílaný v době, kdy se na TV Nova dalo ještě koukat. Sice možná trochu využívají oba protagonisty a ne všechny scénky dosahují extra kvality, nicméně z toho vznikl pořad založený na okamžité improvizaci, který nevím, jestli měl ve své době někde konkurenci. Dnešní odnož PARTIČKA není, díky některým zúčastněným, úplná blbost (píši tedy o české verzi) ovšem, jestli mohu porovnat jsem jasně pro RULETU.