Reklama

Reklama

Jeden z nejstarších a nejdéle vysílaných cestovatelských pořadů České televize, se kterým můžeme procestovat všechny kouty světa. Jakýmsi předchůdcem Objektivu se stal měsíčník Perem a kamerou, samotný Objektiv se poprvé vysílal v neděli 11. ledna 1987 dopoledne a jeho vysílací čas se nezměnil dodnes. V neposlední řadě tento cestovatelský magazín začal ve svém designu využívat pravidelně virtuálního studia 3D technologií. (Stocki)

(více)

Recenze (99)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrá publicistická relácia, ktorá ponúka krátke, zaujímavé reportáže z celého sveta. Dalo sa na ňu pozerať už v dobách jej vzniku a svoju úroveň si udržala aj v časoch demokratickejších. V konkurencii podobných cestovateľsko-spravodajských relácií bez zaváhania obstojí. Príjemné spestrenie víkendového dopoludnia. Aby som bol objektívny, tak dám "Objektívu" tri hviezdičky. *** ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

V době kdy jsem ještě neměl pas a internet se vytáčel po telefonní lince byl tohle naprosto úžasný pořad a jedna z mála možností, jak se podívat do světa. I dneska se na to občas kouknu, když mám volné nedělní dopoledne, ale trochu mi vadí že občas recyklují i ty 20 let staré reportáže točené snad ještě na VHS. Navíc organizace s ročním rozpočtem 6 miliard by snad mohla míň spoléhat na cizí zdroje a natočit víc vlastního materiálu. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Objektiv, neboli mozaika informací ze širokého světa. Velice dobrý cestovatelský pořad, který jsem před pár lety každou neděli velmi sledoval. Bohužel to jsem ještě neměl PC a internet mi nic neříkal. Dnes už Objektiv nesleduji a trochu mi to vadí. Nemám moc času, je neuvěřitelné jak čas u PC letí. Ráno zapnete počítač, párkrát kliknete a venku je najednou tma. Ježíš, o čem to tady blábolím. Měl bych hodnotit pořad ne? No tak jo. Je neuvěřitelné, že se objevil na obrazovce už v roce 1987 a pořád se vysílá. Měl nějaké konkurence na jiných televizních stanicích, ale ty už narozdíl od Objektivu neexistují. Objektiv je prostě nesmrtelný a myslím si, že se nedožiju toho, že by se přestal vysílat. Reportáže byly odlehčené a my jsme mohli nahlédnout do všech koutů naší planety. Tvůrci si zakládali na profesionálním přístupu a to se mi líbilo. Jejich příspěvky byly jenom cestovatelské a trochu překvapivě v nich nebyla namíchána politika. Pro mě je Objektiv synonymum zajímavosti a já mu dávám velice pěkné 4 hvězdičky. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Jedna ze stálic v programu České televize. Především ve svých počátcích svoji kvalitou Objektiv výrazně převyšoval ostatní pořady v tehdejším vysílacím schématu. Proto jsem si Objektiv oblíbil už jako malý. I v dnešní době obstojí proti obdobné konkurenci na komerčních televizích, resp. jejich úroveň stále převyšuje. Dávám ---== 75% ==--- . ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Pořad, u kterého každé nedělní ráno už od útlého dětství rozlepuju oči a snídám celý svět kousek po kousku naservírovaný v úsporném elegantním provedení krátkých reportáží. Nejsem žádný velký kosmopolita, ale Objektiv jsem měla vždycky radši než Toulavku... Zaprděná ČR totiž svou úzkoprsostí působí na obrazovce proti všem vůním zbytku světa vždy tak trochu jako navoněná bída :) 5 hvězd s tím, že Objektiv tuhle tradici udrží a kakao u něj budou srkat i moje vnoučata! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Vysílání: neděle dopoledne – 20 let si udržuje stálé nasazení. (Karlos80)
  • Nejstarší pořad svého druhu s nepřerušenou tradicí. (Karlos80)

Reklama

Reklama