VyVolení (TV pořad)

Reality-TV

Slovensko, 2005, 60 min

Tomáš Eibner

• tron

„Mám priateľa, ale naňho som to ešte neskúšal, lebo ako som povedal, mám penis predsa len troška väčšieho formátu,“ povedal Desperado a ja rozmýšľam, čo dodať k slovenským VyVoleným... O Šakalovi som čítal čosi o sexe s neplnoletou, o Desperadovi som počul, že sa opil a pretiahol nejakú herečku na nejakom večierku... neviem, čo z toho je pravda a v prípade takejto hlúpej reality šou na tom ani nezáleží. „Mojsejovci“ mali aspoň zmysel pre humor.(13.12.2008)

• Kulmon

Televizi Prima se podařil unikátní kousek, když během reality show přišla o natáčecí prostory - vilu. A díky tomu jsme mohli nahlédnout na čas i do slovenské verze. Lidi tam byli většinou klidnější, než naše individuality a protože jsem je neznal od začátku, hodnotím sérii trochu níž. Ale pamatuju se na krásnou Lindu, která to vyhrála a taky kliďase Tonyho.(11.5.2009)

• Flipper

Psychicky nestabilné osôbky sa tu obmieňajú s idiotmi, ktoré budú žiariť v našich srdciach dodnes ako Desperado(6.12.2008)

• genetique

Heh! Alebo čo všetko je človek ochotný spraviť pre pár drobných. Je to výsmech ľudskej osobnosti, ale obdivujem a zároveň ľutujem ľudí, ktoré sa na niečo také dajú nahovoriť. 30%.(17.12.2008)

• Dever

Stupidita Slovenskej televízie. Toto a reklamy sú hlavný dôvod prečo telku nepozerám od roku 2009. Sláva Internetu.(7.5.2011)

• TeeAge

Načo?(30.8.2011)

• MM_Ramone

So serióznou filmovou tvrobou toto nemá absolutne nič spoločné. Ale uznávam geniálnu jednoduchosť tohto projektu. Vyberie sa zopár rôznorodých podivínov a extrovertných exotov, ktorých spoločné nažívanie, vzájomné konflikty a psychické zlyhania, v izolovaných priestoroch televíznej vily prešpikovanej kamerami, môže divák pozorovať doma na svojej obrazovke. Akási umelá simulácia života. Reality-show! Na komerčných televíznych staniciach má však podobný produkt iste mnohonásobne vyššiu sledovanosť ako umelecké diela od majstrov filmárov akými sú napríklad S.Kubrick, M.Forman či D.Lynch. *(18.9.2009)

• Smok

R.I.P. Inez.(5.12.2008)

• Tomco

Vyholení forever!(10.12.2008)

• Aky

Nerad, ale lepší hodnocení by bylo pokrytecké.(22.11.2011)

• Davies182

...ale tohle bylo vážně špatné, ten jeden díl mi stačil.(6.3.2009)

• Džany

Ne! Tohle opravdu nejde , tyhle show nechápu. Proč se vůbec tohle vysílá? Nevim proč by se na to lidi chtěli koukat, i když očividně, sledovanost je velká.(14.11.2010)

No ty slováci byly horší než češi. I přesto skvělé sledovat tu nervozitu všech.(31.8.2010)

• tom88

Chvíľami sa to dalo pozerať, pravidelne som to nepozeral, to by ma pri tom asi kleplo, ale niektoré osobnosti z vili mi ostali v pamäti. Kvalita tejto show bola na celkom dobrej úrovni. Tvorcovia projektu si dali záležať.(23.12.2008)

• ivan bohatyr

Jen pro stroskotance, kteři nemaji co dělat, nechápu ty lidi, co tam šli. Asi bych měl trauma na celej život.(23.1.2010)

• Kurčatow

Totéž co bigbrother, stejné střevní potíže.(23.12.2008)

• zdeny99

Použiji zde svůj komentář z české verze Vypatlaných: "Odpad! Propadák! Nic víc. Pro koho? Nevím, asi jen pro osazenstvo televize a pro teenagery a metrosexuály. Všichni tu na mě působili jen jako napomádovaná a vyumělkovaná strašidla, pořad bez špetky humoru. Tady jde hlavně o prachy a o byznys. Je to prachbídné sposté opisování z Big Brother s klamavě zdánlivou a mylnou atmosféru. Ale co, hlavně že se někdo baví! Reality show? Spíš pohled na zoufalé zlatokopky bez špetky soudnosti a metrosexuály, kteří chtějí na sebe upozornit a být tak co nejvíce středem pozornosti děvčatům vycházejících základní školu."(23.10.2010)

• giovanni3

Jo to zase jednou byla blbost... Tlupa nezajímavých lidí co nejsou ničím zajímaví se zavře společně do jednoho komplexu a tam žijí a žijí a žijí... a půlka národu na to kouká a kouká a kouká... Kdyby ta půlka národa raději koukala na to co se jim děje doma místo na tuto blbost.. ODPAD!(5.7.2011)

• klúčik

škoda elektriny ...(29.9.2011)

• SOLOM.

My jsme měli magora Vladka a slováci zase Erika. Jinak si myslím, že Jojka měla mnohem lepší moderátory a i proto jsem viděl víc dílů tohoto pořadu, než tomu bylo u nás.(20.6.2011)

<< předchozí 1 2 3