Reklama

Reklama

Chodící mrtví

  • Česko Zabít pro pana Perkinse (více)

Když byl Ronald Perkins malý chlapec, byli jeho rodiče brutálně zavražděni. Postupně došel k přesvědčení, že vrah se pro něho vrátí. Unesl čtrnáct obětí, z kterých vytvořil armádu zabijáků s jediným cílem. Zabít pro pana Perkinse! (TV Barrandov)

Recenze (47)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Seržantovi malého policajného oddelenia pred niekoľkými rokmi zmizne syn. Jeho telo nikdy nenašli a všetci okrem neho sú presvedčení, že je dávno mŕtvy. Jedného večera zoberie službu za chorého kolegu. V cele má Ronalda Perkinsa. Na pohľad obyčajného muža s veľkými známosťami, ktorý má byť čoskoro prepustený. Seržantovi však nehrajú určité zhody okolností a začína mať pocit, že daný muž by mohol vedieť kde sa jeho syn nachádza. Rozhodne sa spolu s kolegom bez povolenia súdu prehľadať jeho dom. V podkroví sa však skrýva temné tajomstvo, ktoré nikdy nemalo vyjsť na povrch. Prvú hodinku dosť nudný film o ktorom som mal pocit, že nemá čo ponúknuť, najme vďaka "sympatickým" hercom a ich "nadštandardnému" hraniu. Posledná pol hodina však veľa vecí vynahradila a musím povedať, že to nebola najhoršia voľba pre nudný večer. Celkom slušné scény posunuli tento film na úroveň 50 %. Čiže priemer. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

1 šílenec..(nevypadá na to), 14 obětí..(byli milováni příliš), 14 krvelačných, nemyslících bestií..(dostali vytouženou vycházku), 1 nešťastný otec..(tolik na svého syna vsadil), 1 záletná manželka..(neužije si to), 1 milenec..(který neskončí tak jak by si přál), jediná dcera..(to nejlepší jí teprve čeká)... a ti všichni ostatní, kteří si svůj svinskej úděl nezasloužili... ale tak už  to prostě chodí. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hmmm, tohle se mi líbilo. Část filmu je psychologické drama, kde se toho moc neděje, ale napětí je cítit. Říkáte si, že pokud bude masový únosce brzy chycen, o čem bude zbývající část filmu...a ono se nám to přehoupne do variace na zombie apokalypsy! Pravda, hlavní hrdina se příliš často chová jako debil a na to také doplatí. Jestliže se film zpočátku líně vleče, tak směrem k závěru jeli autoři nejspíš v LSD. Kupodivu mi místy běsný střih nevadil, a stal se pěknou protiváhou k psychologickému začátku. Slušivé gore, kde se pro střeva nejde daleko, snímek hezky okořenilo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento film som si zohnal predovšetkým kvôli tomu, že si v ňom zahral Michale Graves. Je to americký spevák, ktorý istú dobu pôsobil v mojej obľúbenej monster punkovej hudobnej skupine Misfits. Bol som hodne zvedavý na jeho herecké schopnosti. Graves si strihol len menšiu vedľajšiu rolu, ale som rád, že ma jeho meno v titulkoch upozornilo na tento snímok. Bol to dosť dobrý horrorový masaker. Štrnásti "Chodiaci mŕtvi", ktorí sú vždy pripravení "Zabiť pre pána Perkinsa". "Perkins´ 14". *** ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Konečně další horor, kde nezabíjejí nedpřirozené bytosti nebo přerostlá zvířata. Tento kousek má v sobě cosi kouzelného, ale režisér to nedokázal tak dobře podat, na druhou stranu se to ale nesnažil zapatlat zbytečnými masovými scénami, které by koukání rozhodně zkazilo a člověk by nedokázal pochopit, ani tento jednoduchý děj ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama