Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký slasher, každý dialog vám trhá uši a klišé střídá ještě větší klišé,i přesto ale dokáže slušně zabavit,díky zajímavému zabijákovi a jeho originálnímu ,,vyndavači´´ vnitřností :D Arnold potřeboval před lety kouzlenej tiket,jednomu trošku vyšinutému zabijákovi pro změnu stačí kouzelný film. Škoda odbytého konce,přihodit pořádnou bytku a deset minut vysvětlování...přihodil bych třetí hvězdičku.Nejvíc zabíjel golem Stan Ellsworth a jeho hláška ,,nemůžu uvěřit že se snažim upoutat pozornost policie´´ :D 49%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zajímavý námět v horroru. Opravdu si neumím představit, že bych šel do kina na horror a vrah vystoupil z plátna. Asi bych se po....... Vrah vypadá opravdu děsivě a ke všemu má zajímavý vrtáček :-) Noční promítání horroru ze 70-tých let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou : "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". Film obdržel 2 ceny na Chicago Horror Film Festival. "Midnight Movies" jsou v 70-tých letech populární filmové seanse, při kterých se u diváků odehrávaly scény společně se scénami na plátně. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý slasher s dávkou originality, který se nespokojil jen s brutální složkou filmu a snaží se s hororovým divákem si pohrávat. Ocení to však jen hororový fanoušek. Na půlnoční promítání hororu kultovního režiséra Teda Redforda přijde jen hrstka diváků. Pár rozjuchaných teenagerů, motorkář se svoji přítelkyní a dvojice detektivů pátrajících po režisérovi, který před pěti lety po masakru v blázinci záhadně zmizel. Ted Radford je totiž šílenec a v jeho filmech vždy tekla krev proudem. Zanedlouho dojde na krvavý masakr při promítání jeho filmu a ten, kdo na jeho film zavítal, živý neodejde. Z prokletého kina není úniku. Primitivní pajdavý šílenec s maskou smrtky právě vystoupil ze svého starého filmu a zastavit jeho brutální řádění dokáže jen ten, kdo nedá najevo strach, kterým je maniak posedlý. Vraždící maniak má celkem charisma a ten kdo má nakoukáno horory ocení množství nápadů, kterými film disponuje. Angažování diváka do krvavé hry má svá úskalí a tady se film nechtěl spokojit pouze s obyčejnou krvavou partií, ale pokusil se o přesah na který ale přece jenom neměl. Prolínání reálného světa s filmovým totiž nefunguje až tak stoprocentně a časté přechody z filmu do sálu kina ztrácely na působivosti. Na druhé straně to jistý stereotyp v žánru slasheru obohatilo a vydat se jiným směrem, který pro tento žánr není typický, bylo rozhodně přínosné. I přes drobné nedotaženosti se jedná o zdařilý horor, který ale mohl mít známější herce a jednotlivá zabití nebyla příliš působivá. Režie Jacka Messitta nebyla extra propracovaná a bylo znát, že je debutant. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Film extra originální popravdě tolik není, podobnou zápletku jsme už párkrát viděli (což by experti v mé topce měli vědět). Vrah mě taky právě moc nezaujal, hezky kulhal a měl zajímavou zbraň, což o to, ale chyběla mu šťáva, takový to koření, co odliší charismatický bijce od šedivýho průměru. K zásadním nedostatkům patří ještě minimum krve a no-gore efekty, navíc nadpřirozeno ve slasherech je ústřel vedle. Na druhou stranu tu je pár dobrých fórků (včetně toho po titulcích), sympatické postavy a zajímavé nápady. Zkrátka zábava celkem slušná, jen novodobou selfcenzurou značně okleštěná. Natočit to v 80. letech, to byla jatka. Nakonec mě nejvíc bavila další rádoby hipísácká verze texaskýho masakru motorovou pilou, co se odehrávala u nich na plátně :-) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nápad se zabijákem, který vystupuje z plátna, aby v kině mordoval diváky, působí celkem svěže i přesto, že s podobným tématem tu byli už italští Démoni. Jinak všechny patřičné ingredience správného slasheru jsou tu dodržovány s chirurgickou přesností: uzavřený prostor odkud není úniku, početná skupina lidiček připravena chcípnout za co nejdrastičtějších okolností, a maskovaný zabiják s efektivním nádobíčkem, co slouží jako lidská vývrtka. Krátká stopáž, příjemné tempo, spousta mrtvých. Midnight Movie je zkrátka hororovou oddychovkou s dávkou gore a silnou nadsázkou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama