Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu vážně hrál Steve Seagal, možná by šlo o zajímavý akční horor. Ale když se tu objeví všehovšudy na deset minut? BACHA, MOŽNÉ SPOILERY!!! "Pane Seagal, že budete tak hodný a projdete se nám tady tou tmavou chodbou? Můžete u toho švihat samurajským mečem? Výborně! Můžete říct i pár slov? Třeba: Neboj se. Najdeme cestu.? Děkujeme. Další." Asi takhle nějak si představuji natáčení tohoto rádoby akčního hororu. Celé je to totiž o tom, jak nějací lidé v noci procházejí nějakou nemocnicí, protože východ je kdovíproč někde na druhé straně, a ne tam, kudy dovnitř vlezli. Cestou sem tam potkají normální lidi, sem tam nakažené lidi. Ti se chovají stejně jako v 28 dnů poté. A teď pozor! Tahle skupinka nemá zbraně a NENÍ v ní Steven Seagal! Přesto má tahle skupinka hlavní slovo v celém filmu, okupuje 90 % celkového času. V tom zbytku budovou kdovíproč prochází skupinka vycvičených zabijáků nakažených lidí. Tu vede Steven, ale v akci ho uvidíme asi dvakrát, když máchne tím samurajským mečem. Jinak se mydlej hlavně jeho kolegové. Na konci se tyhle dvě skupinky sejdou, pár z nich samozřejmě cestou odpadne, ale nakonec cestu k východu najdou. Aby to snad bylo napínavější, má být město vybombardováno za ranního úsvitu... Ne, příběh to nemá. Seagal tu podle mého názoru nehraje. Jako film je to nudná kravina. Celá recenze ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná konina který je jen o krapet lepší než horory typu Twilight, i když není zrovna spravedlivé to srovnávat musím do toho shitu píchnout. Poslední noc se snaží být cool vybíjená ale bohužel selhává na všem možném, ať už jsou upíří masky které vypadaly fakt divně. Až po strašlivou hudbu až po herce. Ne že bych čekal že Seagal bude hrát nějak dobře ale chtěl jsem ho vidět v hororu ale moc to zrovna nevyšlo. Navíc nehraje hlavní roli takže spíše film prodává svým jménem protože pochybuju že by jinak něco vydělal. Navíc Bennettová je tak neskutečně otravná herečka že každá její scéna mě ubíjela. Ale i přes ty negativa který jsem tu napsal musím dát aspoň 2*, přeci jen viděl jsem horší upířiny. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není hrůza. Je to na druhou stranu srandovní jak Seagal mlátí upíry, ale co, úplně hlavní roli tu nehraje, ale přesto, je to nechutný, krvavý béčkový horor na který se dá v pohodě zkouknout. Hudba průměr, nejvíc se mi líbí konec, kde hraje už i více Seagal a má zde více prostoru. 75% = **** ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Na tento film sem se díval jen kvůli Seagalovi který se ve filmu oběví pokaždé tak asi na 10-20 vteřin a pak 5-8 minut nic a pak zase na 10-20 vteřín a na 5-8 min nic. O efektivnější a hlavně ruční akci se stará The Rockův bráška. V celém filmu se sice furt něco děje ale všechno je nezáživné. Logické chyby se našli např: Žádné cedulky EXIT podle kterých by nemuseli hlavní hrdinové bloudit. Když to zhrnu byla to velká nuda tak za Stevna, george efekty dávám jednu jinak nic. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Náš milý Stevene, proč nám toto děláš? Netvrdím, že je to tvůj nejhorší film, dokonce ti to s tím mečem sekne a dokážeš i nakaženým lidem pěkně nakopat prdel. Ale co ten výběr tématu? Proč jako tvůj fanoušek musím sledovat drsný, místy až nechutný horor? Kdo je na to zvědavý? Vždyť už teď máš fanoušků poskrovnu, většina to je těch, kteří tě měli rádi za tvých dobrých aikido časů. A teď nás ještě navíc omezuješ žánrem filmu. Copak jsme zvědaví z 90ti minut filmu sledovat 10 minut záběrů na nemocnici plnou nakažených lidí, 15 minut krvavé jatka páchané těmito lidmi, 15 minut vojenských keců o připravovaném leteckém útoku, dalších 30 minut trávit ve společnosti obyčejných hrdinů, kteří neumějí bojovat ani střílet a jen utíkají a pouze 20 minut být s tebou a sledovat tě, jak umíš rozmašírovat krvežíznivé parchanty? Na tohle opravdu zvědaví nejsme. Navíc v tvé skupině je jediný slušný bojovník, ostatní krasotinky neumí vůbec nic a taky tak dopadnou. Podobnou tématiku jsi nám již jednou nabídl - také v Síle úderu jsi bojoval s nadlidsky silnými nadrogovanými jedinci a víš moc dobře, jak trapné to bylo. Tady tě nad totální propastí a odpadu drží snad jen to, že když už se opravdu kamera odhodlá tě zabrat, přeci jen jsi cool a vypadáš, že stále bys měl na nějakou tu pořádnou akci sílu. Ale jak dlouho ti to vydrží? Síly i filmový čas ubíhají rychle a už nejsi žádný mladík. Tak se dej prosím trochu dohromady a ujasni si, že tvou doménou vždy byly akční filmy, zlámané ruce, střelba a slušné hlášky. Na nějaký seriál o právníkovi či co to chystáš se s prominutím vys... a ukaž nám v Ruslanovi, že na to stále máš. Mohlo by se totiž stát, že až se někoho tam nahoře po své smrti zeptáš: "Jsem v nebi?", někdo z tvých fanoušků ti slovy Franka "Kurýra 3" Martina odpoví: "Ve skutečnosti seš v pořádných sračkách!" Hudba: Philip White. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)
  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)

Reklama

Reklama